вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи підтримуєте Ви Заяву Київської міськпрофради до Кабінету Міністрів України з вимогою відхилити Урядові пропозиції до Бюджетної декларації на 2025-2027 роки щодо запровадження мораторію на підвищення основних державних соціальних стандартів і гарантій т

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1302543
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
1726
1159
7741
24698
1302543

Час: 2024-07-27 15:35:51
Visitors Counter

 


         В центрі уваги грантового конкурсу «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії» – українська молодь від 16 до 21 років, яка зацікавлена у здобутті першого офіційного працевлаштування за спеціальністю. І безпосередньо роботодавці, які готові взяти до себе на роботу випускників професійно-технічних навчальних закладів без досвіду.
        Гранти доступні абсолютно для всіх українських роботодавців, які готові працевлаштувати випускників професійно-технічних навчальних закладів без досвіду. Загалом очікується допомогти від 10 до 50 роботодавцям. Ними можуть стати як юридичні особи (незалежно від організаційно-правової форми, форми власності та підпорядкування), так і фізичні особи-підприємці.

           Важливі умови:
     • роботодавець у своїй команді має не менше 30% працівників/працівниць віком до 35 років,
     • має підтвердити (рекомендаційними листами від партнерських організацій або ж публікаціями в медіа чи Інтернеті) задіяність тим чи іншим чином до молодіжної роботи: тобто, спрямовувати діяльність на розв’язання соціальних проблем молоді і задоволення їх потреб. Це може бути у форматі проведених заходів, створених некомерційних продуктів чи благ, реалізованих окремих проєктів.
       «Важливо зауважити, що гранти не будуть доступними для роботодавців, які працюють з продуктами чи послугами з таких сфер як алкоголь, тютюн, азартні ігри, зброя, товари подвійного призначення, чи своєю діяльність забруднюють навколишнє середовище. Також в рамках саме цієї ініціативи мова не йде про громадські об’єднання та заклади освіти», – наголосив директор Українського молодіжного фонду Дмитро Твердохліб.
     За рахунок гранту передбачається працевлаштування молодих людей, менторську підтримку із можливістю продовження роботи на підприємстві, в установі, компанії, залучення до корпоративної культури.

Джерело: Informator.ua

Організаційно - інформаційний відділ
Київської міськпрофради