1231974
1231974

Час: 2024-04-20 08:26:07

05.04.2017 р. відбулося засідання Президії Об’єднання профспілок, організацій профспілок у місті Києві «Київська міська рада профспілок», яке провів Голова Київської міськпрофради В. П. Мельник.

Одне з головних питань Порядку денного – необхідність проведення Всеукраїнської акції протесту щодо підвищення з 01 квітня ц.р. тарифів на послуги транспортування й розподілу природного газу. Зокрема, визначалися засоби й форми реагування, а також роль столичних профспілок у цьому масштабному заході (доповідач – В. П. Мельник).

Обговоривши наслідки прийнятого НКРЕКП рішення, Президія Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» постановила:
- ухвалити протестну Заяву Київської міськпрофради (натисніть для перегляду) з приводу рішення НКРЕКП від 28.03.2017 щодо нового порядку оплати населенням за природний газ та надіслати її до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Парламентським фракціям у Верховній Раді України, Федерації профспілок України (ФПУ);
- підтримати прийняте за результатами проведеної ФПУ наради з керівниками Всеукраїнських профспілок, територіальних профоб’єднань 04.04.2017 рішення ФПУ щодо проведення 10 квітня 2017 р. Всеукраїнської акції протесту профспілок у формі пікетування НКРЕКП;
- визначити квоту участі членських організацій Київської міськпрофради у Всеукраїнській акції протесту профспілок 10.04.2017 та надіслати ці дані Федерації профспілок України.

На Президії також йшлося:
- про встановлення відзнаки Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» – Знака «Профспілкова звитяга» (доповідач – В. П. Мельник);
- про відзначення Дня міжнародної солідарності трудящих – 1 Травня (доповідач – В. П. Мельник);
- про подання до нагородження нагрудним знаком ФПУ «Профспілкова звитяга» (доповідач – Лопата О.І., Голова Ради Київської міської профспілки працівників АПК);
- про проведення Дня довкілля 06 квітня 2017 р. (доповідач – Любарець В.В., начальник Управління майном Київської міськпрофради);
- про ситуацію навколо будівлі Київської міськпрофради по вул. Хрещатик, 16 (доповідачі – Мельник В.П.; Бохонський В.Г., голова Київської міської організації профспілки "Інновація").

З усіх питань були прийняті відповідні постанови за узгоджені рішення.

Управління організаційно-інформаційної роботи Київської міськпрофради

h 1061