1231987
1231987

Час: 2024-04-20 09:03:49

58155856Щороку, в останні вихідні травня, давній та прекрасний Київ відзначає свій день народження і, як завжди це буває, серця його мешканців переповнюються теплими почуттями й щирою гордістю за місто, в якому живуть.

Сивочолий і, водночас, вічно молодий, Київ по праву вважається колискою духовності, цивілізації, в основі якої – чесноти українського народу, його різноманітні таланти, прагнення до самовдосконалення й прогресу. Попри численні важкі випробування, що випали на багатовікову долю столиці нашої держави, незважаючи на нелегкий день сьогоднішній, красень Київ розвивається та осучаснюється, розширюючи географічні кордони й всебічно утверджуючись на світовій арені! День Києва – це добра нагода вкотре згадати величну й героїчну історію міста, прогулятися (подумки чи фактично) гарними столичними вулицями, взяти участь у святкових культурно-масових заходах і дійствах. А ще – це можливість для всіх громадян країни вкотре усвідомити відповідальність перед попередніми й прийдешніми поколіннями за збереження усього доброго, що зроблено до нас, необхідність примноження здобутків і слави Києва, дбайливого й грамотного ставлення до його людського й природного потенціалу. Бажаю стольному граду Києву і шановним киянам многая літа, миру й злагоди, щастя, добробуту й світлого, благополучного майбуття!

Голова Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» Валентин Мельник