Час: 2024-04-18 12:27:38

6 червня 2017 р. відбулося розширене засідання Комісії з питань соціально-економічних інтересів і соціального захисту членів профспілок Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок», у якому взяли участь представники Київської міської ради та КП «Київський метрополітен». Обговорювалося питання зміни тарифів на проїзд у метрополітені. Під час цієї робочої зустрічі учасники відвідали Київський вагоно-ремонтний завод КП «Київський метрополітен».

image 3

Враховуючи надані обґрунтовані пояснення фахівців виконавчого органу Київської міської ради та КП «Київський метрополітен» щодо необхідності збереження гнучкої системи знижок у діючій гамі проїзних квитків, подальшої реалізації права пільгових категорій громадян на безоплатний проїзд, Комісією було прийнято рішення підтримати підвищення тарифів на 1 грн. на послуги з перевезення пасажирів у метрополітені.

image 11

За результатами проведеної роботи Київська міська рада профспілок погодила проект Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів та вартості проїзних квитків на проїзд у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху» (щодо підвищення тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті – метрополітені, трамваї, автобусі, тролейбусі, фунікулері на 1 грн.

image 14

Виконавчому органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) належить продовжити дію міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» щодо подальшої реалізації права пільгових категорій громадян на безоплатний проїзд у міськомупасажирському транспорті загального користування, який працює у звичайному режимі руху.

image 12