20688

Час: 2024-04-24 17:02:57

8 червня 2017 р. фахівці Київської міськпрофради, Головного управління пенсійного фонду України у м. Києві та Кредитної спілки «Профспілкова скарбниця» провели виїзне засідання – консультацію для членів первинної профспілкової організації Вагонної дільниці станції Київ – Пасажирський.

imgonline com ua compress by sizedyvt7WmeBWut

Головуюча на засіданні заступник Голови Міськпрофради О.Л. Панова поінформувала присутніх щодо напрямів діяльності Київської міськпрофради у форматі Закону України «Про соціальний діалог в Україні», переваг членства у складі Київської міської ради профспілок, закликала учасників засідання долучатися до заходів, які проводить Міськпрофрада задля досягнення справедливих реформ.

imgonline com ua compress by sizeE1O7ta0FTp5b
Заступник начальника Головного управління пенсійного фонду України у м. Києві С.А. Глущенко доповіла про очікувані новації пенсійної реформи та відповіла на численні запитання присутніх. Зазначене питання викликало тривале й бурхливе обговорення.

imgonline com ua compress by sizeBYutvMTx0DiS
Головний спеціаліст Управління з гуманітарних питань Міськпрофради Т.В. Юрченко розповіла присутнім про оздоровлення та відпочинок дітей пільгових категорій м. Києва у дитячих закладах і таборах Київської, Одеської та Львівської областей, що рік у рік здійснює Міськпрофрада.

imgonline com ua compress by sizePAKKlLwCvyPh
Голова правління Кредитної спілки «Профспілкова скарбниця» Т.М. Орисенко поінформувала щодо діяльності, мети, переваг членства у Кредитній спілці. Як результат, присутня на заході працівниця, яка збиралася взяти кредит в одному з банків Києва, прийняла рішення брати його в Кредитній спілці.

Наприкінці заходу сторони відзначили актуальність та необхідність проведення таких консультацій і домовилися щодо періодичних зустрічей.

imgonline com ua compress by sizeRKHX6LtKe0oq