вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1237350
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
647
759
4785
22234
1237350

Час: 2024-04-26 20:37:59
Visitors Counter

 

11 вересня 2017 року у приміщенні ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» за участі керівництва ФПУ, фахівців структурних підрозділів апарату ФПУ відбулося засідання членів Робочої групи з підготовки Плану дій профспілок щодо забезпечення соціально-економічного захисту працівників в умовах реформ. Групу створено 8 вересня ц.р. за підсумками наради керівництва ФПУ, голів всеукраїнських профспілок і профоб’єднань м. Києва та Київської області. Засідання провели заступники Голови ФПУ Володимр Саєнко та Євген Драп’ятий.

До складу вказаної Робочої групи увійшли: радник Голови ФПУ Бобченко Ю.В., заступники Голови ФПУ Драп’ятий Є.М. та Шубін О.О., керівники членських організацій ФПУ – Землянська Н.Г., Коваль В.М., Мельник В.П., Мойсюк В.С., Попик В.І., Рябко О.І., Турманов В.І., Українець С.Я.
У зазначеному заході взяв участь фахівець Управління соціально-економічних відносин та соціального діалогу Київської міськпрофради.
Під час наради учасники обговорили низку нагальних проблемних питань національного рівня, які потребують негайного вирішення, що були надіслані членськими організаціями на звернення Федерації профспілок України.
Члени Робочої групи одностайно наголошували на необхідності зустрічі з Прем’єр-міністром України.
Також обговорили Вимоги Профспілки працівників охорони здоров’я України до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.
За результатами засідання вирішено: Федерація профспілок України надішле повторне звернення Прем’єр-міністру України (перше було надіслано 8 вересня ц.р. за результатами наради) з вимогою щодо термінової зустрічі з профспілками задля обговорення проблемних питань.
Крім того, апарат ФПУ до 14 вересня ц.р. узагальнить проблемні питання, отримані від членських організацій ФПУ, та пропозиції щодо їх вирішення.
У разі необхідності буде проведено селекторну нараду для прийняття спільного рішення щодо подальших дій.

Управління соціально-економічних відносин та соціального діалогу