вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1236273
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
329
623
3708
21157
1236273

Час: 2024-04-25 11:59:15
Visitors Counter

 

Шановні освітяни, дорогі колеги-спілчани!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

IMG 00012Бути працівником освіти – не просто професія. Це – покликання, особливий стан душі, навіть спосіб життя й довгий тернистий шлях до людських сердець та наукових вершин.
Важко переоцінити роль і значення освіти й науки, адже в усі часи саме вони відігравали найважливішу, часом вирішальну роль у формуванні повноцінної особистості, її всебічному розвитку, здатності брати активну участь у житті країни.
Нині, коли наше суспільство перебуває у нелегких соціально-економічних умовах і мають місце різного роду нестабільність, занепад морально-духовних цінностей та підміна понять, в рази посилюється значення роботи саме освітянина, а також фахівців державних органів влади відповідного профілю. На їх інтелект, мудрість, досвід, шляхетність, моральність і високу духовність покладаються великі надії!
У руках учителя, вихователя, педагога – сильна зброя: Знання і Слово. Вони можуть зруйнувати, вони ж і творять. Виважений, відповідальний і високопрофесіональний підхід до цих, основних, інструментів вашої сфери діяльності стане запорукою успішного виховання свідомої, грамотної, розвиненої, соціально активної людини, за якою – майбутнє.
Нехай ваші плани і задуми завжди знаходять підтримку з боку суспільства й влади, а зворотній зв’язок із вдячною громадськістю надихає на подальші великі звершення!
Від імені колективу апарату й членських організацій Київської міської ради профспілок та від себе особисто щиро бажаю нашим освітянам міцного здоров’я, успіхів та удачі в усіх благородних починаннях, творчої наснаги, сімейного щастя й благополуччя, нових злетів і перемог та мирного неба над Україною!

Голова Міськпрофради Валентин Мельник