вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1231676
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
556
695
3394
16560
1231676

Час: 2024-04-19 22:57:34
Visitors Counter

 

24 жовтня 2017 р. відбулися розширена нарада членських організацій Міськпрофради й профспілкового активу міста, а також засідання Президії Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок». Обидва заходи провели Голова Міськпрофради Мельник В.П. та його заступник Панова О.Л. Були присутні представники районних (Шевченківська, Святошинська, Оболонська, Солом'янська й Дніпровська) організацій Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України, фахівці Міжнародного благодійного Фонду «Сприяння розвитку медицини», зокрема Шукаєва Н.І., до Міськпрофради також завітав заступник Голови Профспілки працівників нафтової і газової промисловості України Українець С.Я.

imgonline com ua CompressBySize 9Wf1M3ZpfJt

Одне з головних питань Порядку денного розширеної наради – відкриття та умови функціонування стаціонару з медичного обслуговування членів профспілок м. Києва. Учасники заходу відвідали медичні кабінети, облаштовані необхідним устаткуванням, та, за бажанням, пройшли обстеження і отримали консультації низки спеціалістів.

imgonline com ua CompressBySize c4sQc1Ej3TjQ

imgonline com ua CompressBySize 0rfbnZFGB7Ln0jE

imgonline com ua CompressBySize CiqMXJGLWAQbbIwG
Наступне питання, що детально та всебічно обговорювалося – проект Трудового Кодексу, його позитивні позиції, а також ті, які потребують перегляду й доопрацювання (доповідач – Українець С.Я.).

imgonline com ua CompressBySize eJ17W35rB2BF

На засіданні Президії, зокрема, йшлося:
• про затвердження складу представників від Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» та галузевих об’єднань профспілок на регіональному рівні до спільної робочої комісії та робочої групи Міськпрофради з підготовки та укладення Територіальної угоди на 2018-2020 роки;
• про затвердження складу представників профспілкової Сторони до спільної робочої комісії для здійснення аналізу стану роботи промислового комплексу м. Києва та підготовки спільних пропозицій щодо розвитку промислового потенціалу столиці (на виконання п.5 Протоколу №5 засідання КМТСЕР від 19.09.2017). Доповідач Панова О.Л.

imgonline com ua CompressBySize YMNmI4V6S7
• про виключення зі складу Київської міської ради профспілок Дорожньої профспілкової організації Південно-Західної залізниці за порушення статутних зобов’язань Міськпрофради. Доповідач - Нефьодова Н.К., Голова Статутної комісії Міськпрофради.

imgonline com ua CompressBySize 66PyHEyjMSdx

• про участь технічних інспекторів у розслідуванні нещасних випадків на виробництвах, де немає профспілкової організації;
• про нагородження нагрудним знаком Київської міськпрофради «Профспілкова звитяга» Крисюка Олександра Олексійовича, заступника Голови Української Федерації профспілкових організацій – профспілки працівників підприємств з іноземними інвестиціями, господарських товариств, організацій та установ: за 30-річну сумлінну роботу, вагомі заслуги та значний внесок у розбудову профспілки й вирішення статутних завдань із захисту соціальних і трудових прав та інтересів спілчан столичного регіону;

imgonline com ua CompressBySize Z8KEwm0Mq3OnXH
• про проведення дитячих Новорічно-Різдвяних свят, а також нюанси організації оздоровлення дітей членів київських профспілок під час осінніх та зимових канікул.

imgonline com ua CompressBySize 055AzsNp54jJh6hY

imgonline com ua CompressBySize g5a3ShNrRSU4

imgonline com ua CompressBySize 7twLUv2WL1oelB

imgonline com ua CompressBySize h73Hu8D8N11zKwL7

imgonline com ua CompressBySize zcbumHaCP9h

imgonline com ua CompressBySize iUQ6iravoOapG

З усіх питань були прийняті узгоджені рішення та відповідні постанови.