вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1252429
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
1586
651
4236
12655
1252429

Час: 2024-05-18 20:33:25
Visitors Counter

 

Изображение 08214 червня 2018 року в готелі «Турист» відбулося IV засідання Ради Київської міської ради профспілок, яке провів Голова Міськпрофради Валентин Петрович Мельник.

Участь у заході взяли керівники членських організацій, члени Комісій, директора спортивних закладів Міськпрофради, Голова Федерації профспілок України Г.В. Осовий.

На порядку денному були розглянуті та обговорені питання:

1. Інформація Голови Статутної комісії Київської міськпрофради про зміни у складі членів Ради (доповідач: Нефьодова Н.К.,Голова Статутної комісії Міськпрофради, Голова Київської міської профспілки працівників зв’язку).

2. Про організаційне і фінансове зміцнення Київської міськпрофради, її членських організацій задля посилення ефективності дій на захист прав членів профспілок (доповідач: Панова О.Л., заступник Голови Міськпрофради)

3. Про участь профспілок столичного регіону у виборах до органів державної та місцевої влади (доповідач: Мельник В.П., Голова Міськпрофради).

         Крім того, враховуючи наміри міської влади з 14 липня 2018 року підвищити тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорті, Рада Міськпрофради схвалила ВІДКРИТУ ЗАЯВУ до Голови Київської міськдержадміністрації, Голови Київради В.В. Кличка та депутатів Київради (текст Заяви додається).

Изображение 080        У доповіді Голови Міськпрофради В.П. Мельника йшлося про низький рівень соціального діалогу та відсутність конкретних дій влади на створення робочих місць і підняття вітчизняної економіки. Під гаслами реформ відбувається ліквідація підприємств та профспілкових організацій.

Доповідаючи з питання щодо організаційного і фінансового зміцнення Київської міськпрофради, її членських організацій задля посилення ефективності дій на захист прав членів профспілок, заступник Голови Міськпрофради О.Л. Панова наголосила, що на сьогодні для дієвого профспілкового реагування на зміни, що відбуваються в умовах реформ в окремих соціально важливих галузях та соціально-економічної трансформації суспільства, одним з головних питань є зміцнення фінансового потенціалу профспілкових органів всіх рівнів, консолідація профспілкового руху, збереження єдності задля посилення впливу профспілкової спільноти на соціально-економічних захист спілчан.

Виступаючи перед присутніми Голова ФПУ Г.В. Осовий також порушив низку актуальних питань, що стоять сьогодні перед профспілками, зокрема, щодо необхідності розв’язання проблем, які пов’язані з визначенням правового статусу майнових об’єктів, які належать профспілкам.

За результатами обговорень вищезазначених питань порядку денного та пропозицій членів Ради, були прийняті відповідні постанови Ради Київської міськпрофради.

                                              Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

Изображение 108

DSC 0015

Изображение 125