1241900
1241900

Час: 2024-05-05 00:59:23

DSCN7257За запрошенням, у засіданні взяли участь представники ПрАТ «Страхова компанія «Альфа Страхування»: директор Центру обслуговування клієнтів № 5 м. Києва Юлія Морандо; директор Департаменту особливих видів страхування Юлія Маслова; заступник Голови Правління Віктор Грек.

На порядку денному розглянуто та обговорено питання:
1. Про добровільне медичне страхування (доповідачі: представники ПрАТ «Страхова компанія «Альфа Страхування»: директор Центру обслуговування клієнтів № 5 м. Києва Юлія Морандо; директор Департаменту особливих видів страхування Юлія Маслова; заступник Голови Правління Віктор Грек).
2. Про стан виконання Вимог Всеукраїнської акції протесту профспілок 17.10.2018 та визначення подальших дій Київської міськпрофради та її членських організацій (доповідач - Мельник В.П. – голова Київської міськпрофради).
3. Про підведення підсумків проведеної Спартакіади (доповідач - Любарець В.В. – начальник Управління майна Київської міськпрофради ).
4. Інформація про підготовку до укладення Територіальної угоди на новий строк (доповідач - Мельник В.П. – голова Київської міськпрофради).
5. Про надання членськими організаціями проблемних питань в рамках підготовки до зустрічі з Голово КМДА Кличком В.В. (доповідач - Мельник В.П. – голова Київської міськпрофради).
6. Інформація про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати по м. Києву (доповідач - Мельник В.П. – голова Київської міськпрофради).
7. Інформація про Колегію в КМДА щодо підведення підсумків дитячого оздоровлення влітку 2018 року. Про підготовку до проведення Новорічно-Різдвяних заходів для дітей і підлітків в період зимових канікул школярів 2018-2019 рр. (доповідач - Литвин Л.І. – начальник Управління з гуманітарних питань Київської міськпрофради).

Відкриваючи засідання, голова Київської міськпрофради В.П. Мельник зазначив, що 6 листопада виповнилося 75 років з Дня визволення м. Києва від нацистських окупантів. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять визволителів м. Києва.

За результатами обговорення другого питання порядку денного, враховуючи, що Урядом не визначено терміни виконання Вимог профспілок Всеукраїнської профспілкової акції 17 жовтня 2018 року, неврахування основних профспілкових пропозицій до проекту Держбюджету-2019, прийнятого Кабінетом Міністрів України рішення щодо підвищення ціни на природний газ для населення, незважаючи на те, що учасники акції вимагали не підвищувати ціни на природний газ для громадян, було вирішено: звернутися до Федерації профспілок України з пропозицією щодо проведення зустрічі Прем’єр-міністра України з профспілками для обговорення проблемних питань та шляхів їх вирішення.

Принагідно, начальник Управління майна Київської міськпрофради Володимир Любарець поінформував, що Київською міською радою на термін 2018-2021 рр. продовжено пільговий договір оренди нежитлових приміщень, що орендують членські організації Міськпрофради по вул. Стрітенській, 15.

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогуDSCN7253

DSCN7258