Час: 2024-05-03 07:30:43

Згідно порядку денному було розглянуто та обговорено питання:

1. Про План роботи Координаційного комітету сприяння зайнятості населення на 2019 рік (доповідач: фахівець Департаменту соціальної політики КМДА Силенко В.Л.).

2. Про новації Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.09.2018 № 792 (доповідач: начальник відділу сприяння працевлаштування Київського міського центру зайнятості Говорун Т.О.).

3. Про розгляд питання щодо розширення переліку видів громадських робіт у напрямку надання підтримки та допомоги учасникам антитерористичної операції та переважне використання коштів місцевого бюджету на організацію громадських робіт з благоустрою та впорядкуванню територій м. Києва (доповідачі: фахівець Департаменту соціальної політики КМДА Силенко В.Л.; начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Київського міського центру зайнятості Шурко М.Й.).

4. Про розгляд питання щодо встановлення тривалості компенсації витрат роботодавцям на оплату праці працевлаштованих безробітних громадян – внутрішньо переміщених осіб (доповідач: начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Київського міського центру зайнятості Шурко М.Й.).

На засіданні виступила представник Громадської організації «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» з пропозицією щодо розширення Переліку видів громадських робіт на 2019 рік, які мають суспільно корисну спрямованість та задовольняють суспільні потреби територіальної громади м. Києва, видом робіт «Надання допомоги учасникам АТО та їх сім’ям» та доповнення Переліку підприємств, за участю яких планується організація громадських робіт у 2019 році, їх Громадською організацією.

За результатами засідання та з урахуванням внесених пропозицій напрацьовано відповідний проект Рішення, який буде надіслано Сторонам на погодження.

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу