вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1241945
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
70
431
3577
2171
1241945

Час: 2024-05-05 04:02:04
Visitors Counter

 

п4

пп1

На початку засідання Голова Київської міської ради профспілок В.П. Мельник та всі учасники засідання привітали Голову Київської міської профспілки працівників текстильної та легкої промисловості Проскуріну Валентину Миколаївну з Днем народження та нагородженням відзнакою Київської міськпрофради – Нагрудним Знаком «Профспілкова звитяга».

За результатами підведення підсумків відзначення Дня праці було визнано, що проведення мітингу 1 Травня викликало загальну підтримку у суспільстві та сприяло суспільному запиту щодо об’єднання зусиль у боротьбі за права людини праці. Наголошувалося щодо необхідності посилення роботи серед членів профспілок щодо ідеологічної підтримки та об’єднання зусиль у відстоюванні інтересів через безпосередню участь у заходах. Також було вирішено: звернутися до засобів масової інформації про об’єктивне висвітлення громадської думки, витримуючи принцип полярності думок щодо проведення заходів профспілками; розробити План заходів (Дорожню карту) по підготовці щорічного відзначення Дня праці – 1 Травня, де передбачити широкомасштабне висвітлення (білборди, ефіри, круглі столи, соціальні мережі тощо) та залучення всіх верств населення.
Члени Президії Міськпрофради, висловивши обурення щодо ганебних заяв Михайла Волинця на телеканалі ZIK, прийняли консолідоване рішення – Президії Федерації профспілок України надати оцінку дій та правомірність виступу на телеканалі ZIK Голови Конфедерації вільних профспілок України Волинця М.Я. про фінансування Російською Федерацією профспілкового мітингу 1 Травня.
Була обговорена пропозиція ФПУ відзначати День професійних спілок в Україні у другій декаді жовтня. Враховуючи, що головним завданням профспілкової спільноти є захист прав людини праці, Президією Міськпрофради прийнято спільне рішення запропонувати ФПУ вважати та відзначати День професійних спілок в Україні – 1 Травня, в день святкування Україною Дня праці.

За результатами обговорення 1 та 2 питань прийнята відповідна Постанова Президії та інші Постанови згідно питань порядку денного.

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу.