Час: 2024-05-03 11:57:42

На порядку денному було розглянуто такі питання:
1. Про результати акції протесту 14 листопада ц.р. (доповідачі: Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради; Лобова А.П. – начальник організаційно-інформаційного Управління Київської міськпрофради).петрович
2. Про фінансове забезпечення статутної діяльності Київської міської ради профспілок у 2020 році (доповідач - Лінчевська І.А. – начальник фінансового Управління – головний бухгалтер Київської міськпрофради).
3. Про пропозицію Федерації профспілок Луганської області щодо термінового проведення зборів голів первинних профспілкових організацій, обласних галузевих профспілкових організацій, всеукраїнських профспілок, територіальних профспілкових профоб’єднань в Жовтневому палаці (доповідач - Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради).
4. Про нагородження Грамотами Федерації профспілок України за підсумками літнього оздоровчого сезону дітей та підлітків. Про новий формат проведення Новорічно-Різдвяних заходів для дітей (доповідач - Литвин Л.І. – начальник Управління з гуманітарних питань Київської міськпрофради).
5. Про запровадження нового проекту щодо надання допомоги та підтримки одиноких людей (доповідач - Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради).
кубки6. Про підсумки проведення Спартакіади Київської міськпрофради (доповідач - Любарець В.В. – начальник Управління майна Київської міськпрофради).
7. Різне:
- інформація про питання, розглянуті 12 листопада ц.р. на розширеному засіданні Колегії Київської міської державної адміністрації;
- щодо доцільності участі у засіданнях тимчасової комісії Київської міської державної адміністрації з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та соціальних виплат (доповідач - Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради).

З другого та третього питань були прийняті відповідні Постанови Президії, підтримано пропозицію Федерації профспілок Луганської області щодо термінового проведення зборів голів первинних профспілкових організацій, обласних галузевих профспілкових організацій, всеукраїнських профспілок, територіальних профспілкових профоб’єднань в Жовтневому палаці. Щодо прийнятого рішення Президією, Міськпрофрада поінформує Федерацію профспілок України.
З п’ятого питання порядку денного було підтримано пропозицію Голови Міськпрофради Мельника В.П. щодо запровадження нового проекту стосовно надання допомоги та підтримки одиноких людей. До 15 грудня ц.р. галузеві членські організації повинні надати Міськпрофраді списки одиноких членів профспілок, які потребують допомоги. На черговому засіданні Президії буде прийнято спільне рішення щодо механізму надання допомоги цим особам, яка буде здійснюватися за кошти Фонду солідарності Київської міськпрофради.
Керівників галузевих членських організацій – переможців Спартакіади Київської міськпрофради було нагороджено Почесними Грамотами, медалями та кубками.

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

сурм лоп

колодко