вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1250349
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
157
558
2156
10575
1250349

Час: 2024-05-17 11:03:26
Visitors Counter

 

09 лютого 2021 року в Київській міськпрофраді за участі керівників членських організацій та організацій прямого підпорядкування відбулося засідання Президії, яке провів Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник.
Колеги, які через складні погодні умови не змогли бути присутніми на засіданні, взяли участь у заході онлайн через платформу ZOOM.

Питання порядку денного:
1. Про кадрові зміни та структуру апарату Київської міськпрофради (доповідач:Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради).
2. Про постійних заступників членів Президії Київської міськпрофради (доповідач:Рашкевич І.А. – заступник Голови Статутної комісії Київської міськпрофради).
3. Про статистичні дані членських організацій Київської міськпрофради (доповідач: Лобова А.П. – завідувач відділом організаційно-гуманітарної роботи Київської міськпрофради).
4. Про висунення кандидатури на посаду Голови ФПУ (доповідач: Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради).
5. Про виконання бюджету Київської міськпрофради за 2020 рік (доповідач: Лінчевська І.А. – заступник Голови – головний бухгалтер Київської міськпрофради).
6. Про планування бюджету Київської міськпрофради на 2021 рік (доповідач: Лінчевська І.А. – заступник Голови – головний бухгалтер Київської міськпрофради).

З питань порядку денного членами Президії було схвалено відповідні Постанови Президії Київської міськпрофради. Зокрема, з четвертого питання, більшістю голосів було прийнято рішення про висунення кандидатури заступника Голови ФПУ Володимира Саєнка на посаду Голови ФПУ на VIII З’їзді ФПУ, який відбудеться 24 березня п.р.
Також під час засідання Президії Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник поінформував присутніх щодо найближчих заходів: засідання правління Фонду соцстраху 25 лютого, на якому будуть розглянуті кадрові питання; щорічних загальних зборів Кредитної спілки «Профспілкова скарбниця» 22 квітня в Будинку профспілок.
Фахівець з гуманітарної роботи відділу організаційно-гуманітарної роботи Київської міськпрофради Людмила Литвин запропонувала членським організаціям провести відповідну роботу із своїми первинними профспілковими організаціями з метою визначення пріоритетних регіонів оздоровлення дітей та підлітків влітку 2021 року.

Відділ соціально-економічних відносин та соціального діалогу

през1

зал лев

чайк

Ира

Алла

Рашк