1983

Час: 2024-07-17 03:24:20

10.03.2021 до відділення Національної служби посередництва і примирення в місті Києві та Київській області надійшло звернення від трудового колективу АТ «Київський завод «Радар» про виникнення з 15.02.2021 колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками заводу «Радар» та адміністрацією заводу. Вимоги найманих працівників - погасити заборгованість із заробітної плати перед найманими працівниками заводу (яка станом на 01.03.2021 складала 34 млн грн).
    Відділенням НСПП в м. Києві та Київській області було розглянуто надіслані документи та, відповідно до чинного законодавства, впродовж однієї доби видано відповідне Розпорядження, та надіслано документи до центрального апарату Національної служби посередництва і примирення.11.03.2021 за № 94-р центральним апаратом Національної служби посередництва і примирення видано Розпорядження про реєстрацію колективно-трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками АТ «Київський завод «Радар» та адміністрацією АТ «Київський завод «Радар».
    Наразі, згідно законодавчих норм, сторони колективно-трудового спору (конфлікту) повинні укласти Угоду про створення примирної комісії.За результатами проведеної зустрічі були визначені пріоритетні заходи задля сприяння вирішення погашення заборгованості із заробітної плати перед найманими працівниками заводу «Радар». На наступну зустріч вирішено запросити представників профільних міністерств – Міноборони України та Мінстратегпрому України.саааайт427