вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1252480
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
1637
651
4287
12706
1252480

Час: 2024-05-18 23:56:22
Visitors Counter

 


    Заступник голови Комісії С.Устименко зазначила, що з позитивів є те, що 28 підприємств міста погасили заборгованість із зарплати на загальну суму 21,7 млн грн; на 33 підприємствах заборгованість із заробітної плати зменшилася на загальну суму 5,9 млн грн.
    Згідно порядку денному було розглянуто та обговорено питання:
1. Про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати, внесків до Пенсійного фонду України та зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на підприємствах, в установах та організаціях міста Києва та заходи, що вживаються з метою прискорення погашення заборгованості та недопущення її зростання.
   На засіданні заслухано керівників державних підприємств-боржників, що входять до сфери управління Фонду державного майна України (ПАТ «Науково-технічний комплекс «Електронприлад», ДП «Центр-сервіс», ДП «Електронмаш», державне підприємство з питань поводження з відходами як вторинною сировиною, ДП «Укрдорзв’язок») та державне підприємство, що входить до сфери управління Мінінфрастурктури України – «Укрводшлях». Також заслухано керівників та представників недержавних підприємств та заступників голів РДА у м. Києві (ТОВ – «Атонмаш», «Український бізнес хаб», «Авіаційна компанія «Елерон», «Буйфіш холдінгс» та ПАТ «Броварський завод пластмас»).
   Під час заходу наголошено щодо вчасного подання підприємствами-боржниками оперативної інформації до Департаменту соціальної політики ВО КМР (КМДА) щодо стану погашення заборгованості із зарплати. Також було зазначено, що керівники підприємств-боржників, яких запросили на засідання і які і не будуть присутні, Головне управління Держпраці у Києві та Київській області буде проводити на цих підприємствах перевірки.
Наступне чергове засідання планується у червні місяці.

Відділ соціально-економічних відносин
та соціального діалогу