Час: 2019-09-18 06:45:54

1Первинна організація Профспілки авіабудівників України в Державній акціонерній холдинговій компанії «Артем» 2 липня 2019 року організувала та провела семінар – практикум для голів та членів цехкомів, членів профкому та профспілкової молоді за темами: «Сучасні вимоги до систем менеджменту гігієни, безпеки праці на основі керування ризиками небезпек на робочому місці та правова робота в профспілках». Керівник навчання – голова ПО Олександр Кельїн, відповідальні за організацію та проведення Сергій Чумак – заступник голови ПО, Андрій Головатенко – фахівець з профспілкової діяльності ПО та організаційно-масова комісії профкому (голова комісії Валентина Бондар).

LOGOTIP на укр

31 травня Державній акціонерній холдинговій компанії «Артем» виповнилося 127 років.
Участь в урочистих заходах взяли:
ГРИЩЕНКО Марина Анатоліївна – Президент Компанії – Голова правління;
СМАЛЬ Станіслав Миколайович – Почесний Президент Компанії ДАХК «Артем»;
АРТЮШЕНКО Андрій Арнольдович – начальник дивізіону високоточної зброї «Укроборонпрому»;
КЕЛЬЇН Олександр Дмитрович - Голова ПО ПАУ в ДАХК «Артем» ;
ЧУМАК Сергій Олексійович - заступник Голови ПО ПАУ в ДАХК «Артем»;
працівники та ветерани ДАХК «Артем» в тому числі почесний гість –
КАЧУРА Олександр Степанович – Герой України, екс-радник Президента Компанії.

IMG 6375За доброю традицією, Рада Київської міської профспілки працівників агропромислового комплексу, з метою пропаганди здорового способу життя (як відомо: у здоровому тілі – сильний профспілковий дух ), провела 2 червня поточного року спортивно-розважальні заходи «Веселі профспілкові старти».
Свято проходило на Трухановому острові на базі дитячо-юнацької спортивної школи «Буревісник».

2592Відповідно до плану роботи Київського міськкому профспілки енергетиків, 13 грудня 2017 р. у місті Чернігів відбулися виїзний семінар голів профспілкових організацій та засідання міського комітету. Заходи провів Голова профспілки Олександр Тищенко.
Порядок денний семінару включав широке коло питань. Серед основних:
• інформація про акцію протесту профспілок;
• про затвердження плану роботи міського комітету на І півріччя 2018 р.;
про проведення ХІІ Спартакіади Київської профспілки енергетиків та зміни Положення;
• про надання статистичного звіту Київської профспілки енергетиків;
• про початок колективних переговорів;
• про медичне обслуговування членів профспілки;
• дитячі новорічні заходи профспілки: запрошення, подарунки;
• річний фінансовий звіт ППО;
• аналіз кошторисів за 2017 р., планування на 2018 р.;
• методичні рекомендації ФПУ про ведення бухгалтерського обліку в профспілкових організаціях.
Перед головами первинних профспілкових організацій виступили Голова профспілки Олександр Тищенко, заступник Голови Юрій Бондаренко, головний бухгалтер міського комітету Ірина Калініченко.
Крім навчання та засідання міського комітету, захід передбачав і цікаву екскурсійну програму.

imgonline com ua CompressBySize fJPwSNmpsn4Je11 жовтня 2017 р. у залі засідань Київської міськпрофради (вул. Стрітенська, 15) відбувся ІV Пленум Київської міської ради Профспілки працівників інноваційних і малих підприємств України. Захід провів Голова Київської міської організації Профспілки "Інновація" Бохонський В.Г.

Порядок денний складався з таких питань:
1. Про підсумки оздоровлення та відпочинку дітей під час цьогорічних літніх канікул, а також про організацію дитячого відпочинку взимку 2017 – 2018 рр.
2. Про підсумки сімейного відпочинку в 2017 р.
3. Вибори делегатів на VІІІ з’їзд Профспілки працівників інноваційних і малих підприємств України.

image 0 02 05 6d6d087e098fc0a1a9332ddac507b290785ffb9161724de94392e24ad8b4a000 VЯк і планувалося, 2 серпня 2017 р. в Державній продовольчо-зерновій корпорації України членам профспілки надавались безоплатні соціально-медичні послуги. Така можливість виникла завдяки Меморандуму про співпрацю, підписаного між Київською міськпрофрадою та Міжнародним благодійним фондом «Сприяння розвитку медицини». За його умовами, Профспілка оплачує тільки витратні матеріали для медичного обладнання, а все інше – за рахунок благодійного фонду.

IMG 414910 червня 2017 р. на Трухановому острові, на території славетної ДЮСШ олімпійського резерву з академічного веслування «Буревісник», заснованої Київською міськпрофрадою, відбулися щорічні спортивні змагання «Веселі старти молоді», які вже четвертий рік поспіль організовує для своїх спілчан Київська міська профспілка працівників агропромислового комплексу, Голова Ради якої – Ольга Лопата. У заході взяли участь Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник та його заступник Олена Панова.

IMG 309426-28 травня п.р. на базі Чернігівського навчально-методичного центру профспілок Чернігівської області відбулось виїзне засідання Ради й семінар голів профкомів та активістів Київської міської профспілки працівників АПК (голова Ради – Лопата О.І.).

DSCN3163В рамках Року первинної профспілкової організації 16 лютого п.р. відбулась робоча зустріч заступника голови Ради профспілки працівників АПК С.М. Геруса з членами первинної профспілкової організації працівників апарату Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України (голова ППО – В.В.Мудрак).