Час: 2020-09-20 20:41:56

55f1af74ed6d51549d7d4b31853fd65a XLШановні колеги – спілчани!
Вітаю Вас з професійним святом — Днем працівника лісу!
Висловлюю щиру вдячність за працю, за розуміння,
за профспілкову солідарність всім мебльовикам, деревообробникам, працівникам навчальних технічних закладів галузі, мисливцям і рибалкам.
Бажаю всім міцного здоров'я, миру і процвітання.
Хай збуваються ваші мрії, хай міцнішим і стабільнішим стає ваш добробут.
Голова Київської міськпрофради-  Валентин Мельник

З днем фармацевтаЩИРО ВІТАЮ ФАРМАЦЕВТІВ, КОЛЕГ-СПІЛЧАН З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!
Завдяки вашій професійній майстерності та самовідданості, ентузіазму та творчій насназі галузь фармації завжди була та залишається на належному рівні. Саме такою життєвою позицією ви завоювали повагу та авторитет кожної української родини.
Зичимо наснаги в досягненні нових здобутків у професійній діяльності, міцного здоров’я, життєвого оптимізму, щастя, добробуту та родинного благополуччя!
Нехай праця на благо людей приносить вам задоволення та прибуток, а доброзичливість, уважність і професіоналізм плідно сприяють творчому натхненню та новим звершенням!
Голова Київської міськпрофради - Валентин Мельник

яцуньВід імені Київської міської ради профспілок вітаємо Київську міську організацію профспілки працівників освіти і науки України із проведенням ХІІІ звітно-виборної конференції та обранням головою Яцуня Олександра Михайловича. Впевнені, що профспілкові лідери зможуть гідно представляти та захищати інтереси працівників освіти і науки. Бажаємо натхнення та успіхів у вирішенні поставлених завдань! В єдності наша сила!

президія15 вересня 2020 року в приміщенні Великої зали Будинку профспілок відбулося VII засідання Ради Київської міськпрофради, яке провів Голова Київської міськпрофради Валентин Петрович Мельник.
Участь у заході взяли керівники членських організацій, які є членами Ради, члени Комісій Київської міськпрофради.

unnamedВимоги київських профспілок до міської влади щодо компенсації втрат комунальним перевізникам під час пандемії враховані. Київрада підтримала виділення коштів на фінансування заробітної плати працівникам КП «Київський метрополітен» та «Київпастранс».
03.09.2020 на пленарному засіданні XI сесії Київської міської ради депутати Київради підтримали проєкт рішення Київської міської ради «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 14 листопада 2019 року № 222/7795 «Про затвердження Міської цільової програми розвитку транспортної інфраструктури міста Києва на 2019 – 2023 роки».

Почтовий10 вересня відбулася чергова звітно-виборна конференція профспілки працівників держустанов м.Києва. Головою профспілки держустанов на новий термін обрано Почтового В.С.
Від імені Київської міської ради профспілок щиро вітаємо Віталія Семеновича з обранням на посаду голови Професійної спілки працівників держустанов м.Києва та бажаємо здоров’я, сил і натхнення в роботі. Переконані, що Ваші досвід роботи, професіоналізм, наполегливість, сумлінність та відданість справі сприятимуть розвитку профспілкового руху столиці!

4 вересня 2020 року в Будинку профспілок відбувся З’їзд політичної партії «Авангард народу», на якому було ухвалене рішення, що партія буде брати активну участь у виборах в місцеві органи влади, а також в парламентських виборах.

У форумі взяв участь Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник та його заступник Тетяна Орисенко.

Захід відбувся за участі керівництва Федерації профспілок України, представників профспілок, громадських організацій, науковців, експертів.

пр президія08 вересня 2020 року в Київській міськпрофраді за участі керівників членських організацій відбулося засідання Президії, яке провів Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник.
За запрошенням участь у нараді взяли: заступник директора Департаменту економіки та інвестицій ВО КМР (КМДА) Олена Стрижиус та заступник директора КП «Київтеплоенерго» Юлія Орел.

КОЛЛДОГОВОРА03.09.2020 в Києві у Будинку профспілок робоча група розглянула та обговорила пропозиції членських організацій ФПУ до проєкту Рекомендацій щодо основних завдань колективно-договірної роботи на 2021 рік.
Участь у вказаному заході взяв фахівець Київської міськпрофради.

ТРАНСПОРТЧерез обмеження роботи комунального транспорту під час жорсткого карантину та неможливості працювати у звичайному режимі з 17 березня до 25 травня 2020 року, комунальні підприємства «Київпастранс» та «Київський метрополітен» втратили значну суму доходів, що є ризиком погіршення їх фінансово-економічного стану. Втрата доходів КП «Київський метрополітен» склала близько 621 млн грн. КП «Київпастранс» також зазначає, що й нині в підприємстві не можуть вийти на рівень доходів до пандемії.