+380-44-272-11-47

Час: 2021-03-06 10:29:57

Милі та чарівні наші жінки!

Прийміть найсердечніше вітання з чудовим весняним святом –
Міжнародним жіночим днем-8 Березня!
Ваша енергія, відповідальність,
активна життєва позиція несуть у світ злагоду, добро і любов.
Ви є втіленням любові, вірності, ніжності, материнського тепла,
і ваша виваженість і мудрість
є запорукою миру і злагоди у суспільстві.
Бажаю вам завжди бути щасливими, здоровими, оточеними ніжністю і турботою, а доля буде завжди прихильною і щедрою до вас, даруючи мир та злагоду, щастя і родинний затишок!

Нехай у ваших душах завжди квітне весна та впевненість у завтрашньому дні!

Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник

0 02 05 be19a08cf63e5fe76c8a8d8dbd58e0d45a3c6eff47103ccee81ed25ab234be0a 82f3377f

04 березня 2021 року в Київській міськпрофраді за участі керівників членських організацій відбулося святкове засідання Президії, з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня 8-го Березня, яке провів Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник.
Також було розглянуто інші робочі питання.

0 02 05 6ba23f0b46bbabf5ce1c7395411501bf9690636ae8a4b9242ce9b6c3bc7cab64 454ecd54

02.03.2021 відбулася звітно-виборна Конференція первинної профспілкової організації Київської дирекції залізничних перевезень. Більшістю голосів Головою первинної профспілкової організації Київської дирекції залізничних перевезень було обрано на наступний термін Хлистуна Петра Михайловича.
  Щиро вітаємо та бажаємо натхнення, успіхів у вирішенні та досягненні поставлених завдань щодо захисту прав та інтересів працівників.

0 02 05 88446f75981e0b60eeef2ab20473e1586c302fcccf8853c6208a88a3c267ef00 395380b7  02 березня 2021 року
в режимі відеоконференції (онлайн) за допомогою платформи ZOOM відбулося  засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення, яке провела  заступник директора Департаменту соціальної політики ВО КМР ( КМДА), заступник співголови Координаційного комітету Світлана Устименко.
   У
часть у заході взяли представники Київської міськпрофради та її членських організацій, які є членами Координаційного комітету.

0 02 05 81537d1773366204fd846165944d22086ce6fbc617fed9a074c10199e1fe5b1a ed27c7f7   01.03.2021 року в Будинку профспілок відбулося друге засідання членів Робочої групи СПО об’єднань профспілок з розгляду документів щодо питань зміни діючих тарифів (цін) для населення (електроенергія, газ, послуги транспорту та зв’язку), що надходять від центральних органів виконавчої влади та державних колегіальних органів, на якому розглянуто та обговорено додаткову інформацію, надану ПАТ «Укртелеком» на вимогу членів Робочої групи за результатами минулого засідання, а саме: розподіл направлення доходу від надання послуг місцевого телефонного зв’язку (прогноз 2021 року); динаміку чисельності штатних працівників за 2018-2020 роки; динаміку розміру заробітної плати по категоріям працівників за 2028-2020 роки та прогноз на 2021 рік.

0 02 0a bd0993fcfd635de574d31d76753f2e0d4e309e6621ab12397206a2432e3e435c 8f04d6d925 лютого 2021 року завідувач відділу соціально-економічних відносин та соціального діалогу Київської міськпрофради Ольга Александрова, правовий інспектор Київської міської профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Ольга Можаєва взяли участь у черговому засіданні Тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, що відбулося в режимі відеоконференції через платформу ZOOM.

изображение viber 2021 02 25 08 13 1124.02.2021 р. в Будинку профспілок відбулося засідання членів Робочої групи СПО об’єднань профспілок з розгляду документів щодо питань зміни діючих тарифів (цін) для населення (електроенергія, газ, послуги транспорту та зв’язку), що надходять від центральних органів виконавчої влади та державних колегіальних органів, на якому розглянуто пропозиції ПАТ «Укртелеком» щодо перегляду Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги. Участь у засіданні взяла завідувач відділу соціально-економічних відносин та соціального діалогу Київської міськпрофради Ольга Александрова, яка є членом Робочої групи.

25.02Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у Верховній Раді України під час години запитань до Уряду 19 лютого 2021 року.
Він поінформував, що Кабінет Міністрів України працює з Міністерством енергетики та вугільної промисловості України та НАК «Нафтогаз України» над запровадженням річного продукту для стабілізації ціни на газ, а також ведуться переговори з міжнародними фінансовими організаціями щодо співфінансування проєктів по здешевленню тарифів на газ і електроенергію.

електроенергія

На сайті НКРЕКП для внесення пропозицій і зауважень оприлюднено проєкт постанови «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 09 грудня 2020 року № 2353», відкрите громадське обговорення якого заплановане на 02.03.2021. Згідно проєкту постанови з 01.04.2021 тариф на послуги з передачі електричної енергії ПРАТ «НЕК «УКРЕНЕРГО» може зрости на 7,5% (з 293,93 до 316,08 грн/МВт-год). Київська міськпрофрада виступила категорично проти прийняття вищевказаної постанови НКРЕКП.

118 лютого 2021 року заступник Голови Київської міськпрофради Тетяна Орисенко та завідувач відділу з соціально-економічних відносин та соціального діалогу Київської міськпрофради Ольга Александрова взяли участь у засіданні міжвідомчої робочої групи з питань легалізації зайнятості та заробітної плати, забезпечення дотримання державних гарантій з оплати праці в місті Києві, що відбулося в режимі відеоконференції через платформу ZOOM.
Захід відбувся під головуванням заступника директора Департаменту соціальної політики ВО КМР (КМДА), заступника голови міжвідомчої робочої групи Світлани Устименко.