Час: 2019-10-22 22:32:20

нар622 жовтня 2019 року в Київській міськпрофраді за участі керівників членських організацій та організацій прямого підпорядкування відбулося засідання Президії.
Захід провів Голова Міськпрофради Валентин Мельник.

ак1Генеральна асамблея ООН у 1992 році проголосила 17 жовтня Міжнародним днем боротьби з бідністю. Боротьба за ліквідацію бідності – один із головних моральних викликів нашого часу.
В рамках відзначення цієї дати, 17 жовтня 2019 року Профспілки міста Києва провели соціальну профспілкову акцію під гаслом: «Підтримай ветерана праці».

нарада28 жовтня 2019 року відбулася нарада з керівниками членських організацій та організацій прямого підпорядкування Київської міської ради профспілок, яку провів Голова Міськпрофради Валентин Мельник.

ф плактЩорічно 7 жовтня уся світова спільнота відзначає Всесвітній день дій за гідну працю.
В рамках відзначення цієї дати, привернення уваги суспільства до трудових проблем працівників, захисту їх соціально-економічних прав та інтересів і дій профспілок проти звуження прав працівників в умовах змін, які відбуваються на ринку праці, 7 жовтня 2019 року на майдані Незалежності відбувся чисельний профспілковий флеш-моб, участь в якому взяли і представники Київської міської ради профспілок та її членських організацій. Захід пройшов під гаслом: «ПРАЦЮЄМО В УКРАЇНІ, БУДУЄМО СВОЮ ДЕРЖАВУ».

День освіти

Шановні колеги-спілчани!
Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!
Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!
З професійним святом!

Надежда 2019Перший місяць осені видався багатим на спортивні заходи для вихованців ДЮСШ з боротьби та боксу Київської міської ради профспілок.
21-22 вересня в м. Полтаві пройшов традиційний ювілейний XV Всеукраїнський турнір «Надєжда-2019» з греко-римської боротьби серед кадетів. Загалом позмагатися за нагороди з’їхалися понад 300 спортсменів з 21 команди України та команди з республік Білорусь, Молдова та з Азербайджану.

с4Ви - найкращі! Вітаємо всіх спортсменів і тренерів Дитячо-юнацьких спортивних шкіл Київстької міської ради профспілок з достойним виступом на Командному чемпіонаті України серед юніорів з академічного веслування!

нар81 жовтня 2019 року в Київській міськпрофраді за участі керівників членських організацій та організацій прямого підпорядкування відбулося засідання Президії. Захід провів Голова Міськпрофради Валентин Мельник.

1130 вересня з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек в художню бібліотеку профкому завітав Голова ПО ПАУ в ДАХК «Артем» КЕЛЬЇН Олександр Дмитрович та члени профкому, де привітали працівників бібліотеки зі святом та прийняли участь в акції «Подаруй бібліотеці нову сучасну книгу» та подарували книги.

кмда125 вересня 2019 року в Київській міській державній адміністрації відбулося чергове засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради, яке провів Валентин Мельник - голова Київської міськпрофради, голова КМТСЕР у 2019 році.
Від Сторони роботодавців м. Києва участь у засіданні взяв Володимир Симоненко – заступник голови СПО роботодавців в м. Києві, голова Київської міської організації галузі охорони здоров’я, заступник співголови КМТСЕР; від сторони органу міської влади – Світлана Устименко – перший заступник директора Департаменту соціальної політики, заступник співголови КМТСЕР. Також на засіданні були присутні два депутати Київради.