вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1237809
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
393
713
5244
22693
1237809

Час: 2024-04-27 23:18:06
Visitors Counter

 

    4 листопада 2023 року проходила Київська міська Спартакіада «Здоровий киянин». Дванадцять спортивних команд підприємств міста Києва боролися за нагороди, тим самим показуючи, як важливо підтримувати здоровий спосіб життя особливо в такий непростий час.

     Так, у змаганні з армспорту абсолютним чемпіоном у ваговій категорії 90+ став начальник зміни РК «Нивки» СП «Київські теплові мережі» Олександр Навроцький.
     У гирьовому спорті інженер СП «Київські ТЕЦ» Віталій Панпура у ваговій категорії до 80 кг зробив 122 підйоми гирі й посів друге місце. У ваговій категорії до 90 кг завідувач спортивної споруди СП «Київські ТЕЦ» Володимир Петренко підняв гирю 129 разів та посів теж друге місце. У цій же ваговий категорії диспетчер району СП «Київські теплові мережі» Ігор Аніщенко з результатом 120 підйомів здобув бронзову нагороду.

     Восени цього року нашу команду з футзалу запросили взяти участь у відкритому кубку ГО «ФСТ «Україна» та ДП «АНТОНОВ», присвяченому проведенню в Україні Європейського тижня спорту. Згідно регламенту змагань брати участь у Кубку могли тільки працівники своїх підприємств, які є членами профспілки.

   Змагання проходили в спортивному комплексі «Олімп» на відкритому майданчику. Але вітер або дощ ніколи не заважали справжнім спортсменам.

    Загалом було 9 команд, які розподілили на дві групи. «Сліпий» жереб звів нас з фіналістами минулого сезону, командою ДСНС та командою програмістів заводу Антонова – Sky Drive. Але у групі наші футзалісти виграли всі ігри й з першого місця вийшли до півфіналу. 9-1 з ДСНС, 3-0 з Sky Drive та Антей, та 9-0 Антонов Life.

    Восьмого листопада, під щільним дощем та під оплески наших вболівальників у півфіналі ми перемогли команду «Міраж» 4-1. А у фіналі зустрілись з вже відомою нам командою – Sky Drive. Ігри в групах та ігри у фіналах це емоційно дуже різні ігри. Напруга була кожної секунди. Перемагаючи 2-0, ми все ж пропустили один м’яч. Незважаючи на це, наша команда здобула перемогу завдяки самовіддачі всіх гравців. А особисто хочу виділити нашого воротаря. Це інженер з організації експлуатації та ремонту СП «Київські ТЕЦ» Ілля Копій, він був справжнім господарем карного майданчика.

   Перемога 2-1 у фіналі, Кубок, дипломи та золоті медалі дістались команді КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» на чолі з капітаном, майстром виробничої дільниці СП «КТМ» Олегом Дідусом. Крім цього організатори та судді відзначили електрослюсаря СП «КТМ» Василя Дарія як кращого бомбардира, а машиніста-обхідника СП «Київські ТЕЦ» Дмитра Рибалка визнано кращим гравцем турніру.

Київська міська професійна спілка працівників
енергетики та електротехнічної промисловості