Минулого тижня
Минулого місяця

Час: 2017-09-25 10:41:44

10 червня 2017 р. на Трухановому острові, на території славетної ДЮСШ олімпійського резерву з академічного веслування «Буревісник», заснованої Київською міськпрофрадою, відбулися щорічні спортивні змагання «Веселі старти молоді», які вже четвертий рік поспіль організовує для своїх спілчан Київська міська профспілка працівників агропромислового комплексу, Голова Ради якої – Ольга Лопата. У заході взяли участь Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник та його заступник Олена Панова.

IMG 4149

IMG 4186

Численні учасники продемонстрували гарну спортивну форму, завзятість та активну волю до перемоги.

IMG 4141

IMG 4427

IMG 4204

IMG 4234Організація заходу, всіх його складових, була на високому рівні – завдяки злагодженій роботі команди фахівців столичної профспілки АПК, серед яких Олександр Пархоменко та Сергій Герус, а також всебічній підтримці й допомозі колективу водно-спортивного комплексу, на чолі якого – Антон Продан, майстер спорту міжнародного класу, п’ятиразовий чемпіон колишнього Радянського Союзу, неодноразовий чемпіон і призер міжнародних чемпіонатів та кубків світу.
Приємно також відзначити чесне, неупереджене суддівство й гарні нагороди переможцям.

IMG 4470

IMG 4350