Час: 2024-04-19 18:40:07

Протягом чотирьох днів працівники АТ «Фармак» показували свою майстерність у грі з шахів. Досягли таких результатів - третє місце посів Вадим Ільчук, начальник транспортного відділу, Сергій Ісаєв, інженер сектору лабораторного обладнання, виборов друге місце, а переможцем став – Олександр Камінський, провідний інженер з експлуатації.
  Окрім трьох перших місць, наші колеги вибороли ще два кубки - краща партія білими та краща партія чорними. У кращій партії білими: володар кубка Наталя Думка, маркетолог, в партії «Наталя Думка – Наталя Шевченко», гра у відбіркову турі. У кращій партії чорними: володар кубку Аліна Ленська, економіст з бюджетування, в партії «Наталя Думка – Аліна Ленська», гра у фіналі.67258352 1121816371539812 7437233427805372416 n
  Значну участь у допомозі організації турніру надав голова профспілкової організації АТ «Фармак» - Бабіч Павло Андрійович.999
Всі призери отримали нагороди відповідно до чинного регламенту.

Довідка
Змагання «Farmak Challenge» проводяться 5 років. Їх мета - дяться з метою залучення працівників до занять фізичною культурою та спортом, подальшого розвитку та їх популяризації в державі, підвищення рівня майстерності спортсменів. До переліку змагань входять такі види спорту: футбол, волейбол, стрітбол, настільний теніс, шахи