+380-44-272-11-47

1 cтраница

Час: 2021-10-18 15:58:27

изображение viber 2021 10 12 10 00 37 599
З Фонду солідарності Київської міськпрофради було виділено кошти та придбано соціальні набори, від організацій м. Києва надано благодійну допомогу у вигляді продуктів та медикаментів, які були сформовані в набори та вручені ветеранам.
Президія Київської місьпрофради висловлює вдячність Генеральному директору ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» ПАСІЧНИКУ Михайлу Францовичу та Голові Правління ВБО «Благодійний фонд родини Жебрівських» ЖЕБРОВСЬКІЙ Філі Іванівні (Київська міська організація профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості – Голова СТЕБЛЮК Ірина Олексіївна), керівникам ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен», «Київський маргариновий завод», «Оболонь» (Київська міська профспілка працівників агропромислового комплексу – Голова ЛОПАТА Ольга Іванівна) за надання благодійної допомоги у вигляді Вашої продукції для оформлення наборів ветеранам праці профспілкового руху.
Дякуємо Вам за чуйність і здатність співпереживати, вміння і бажання підтримати тих, хто цього потребує.
Бажаємо Вам здоров’я, матеріального благополуччя і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.
Профспілки м. Києва своїм прикладом хочуть привернути увагу суспільства до проблем непрацюючих пенсіонерів, які опинилися в скрутному становищі. Наше цивілізоване суспільство – це суспільство для всіх віків.
Спільними зусиллями цілком можливо забезпечити, щоб наше життя було більш якісним та повноцінним, різноманітним і приносило глибоке задоволення.
Щиро зичимо нашим ветеранам прожити довгі роки під мирним небом, при відмінному здоров’ї, в оточенні любові, добра і вдячності!

изображение viber 2021 10 11 12 36 32 274

изображение viber 2021 10 12 08 29 30 336