Час: 2024-05-18 23:18:35

останніми місяцями та водночас закликали працівників не піддаватися сумнівам щодо обороноздатності нашої армії та спроможності українців до національного спротиву. Наголосили на необхідності відповідально ставитися до професійних обов’язків, виробничих завдань, дотримуватися дисципліни на робочих місцях. Було зазначено, що «від праці кожного з нас залежить економічна та соціальна стабільність,життєзабезпечення населення, оборони країни, спроможність дати рішучу відсіч агресору».

У такій ситуації не менш важливо, щоб дії влади і бізнесу не протистояли правозахисній діяльності профспілок, нав’язуючи в законодавчому полі псевдо реформаторські ідеї щодо реформування законодавства, що порушують права працівників і профспілок. Враховуючи зазначене, перший заступник Голови СПО об’єднань профспілок Олександр Шубін поінформував членів СПО щодо опрацювання робочою групою ст.43 КЗпП України стосовно проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дерегуляції трудових відносин» (реєстр. № 5388).
Під час заходу, члени СПО закликали всіх громадян об’єднати зусилля, щоб захистити Україну, зберегти її територіальну цілісність, разом будувати демократичну, правову державу добробуту для кожної родини, в якій поважають і забезпечуються громадянські права і свободи.
Профспілки виступають за мирне вирішення існуючих загроз на основі норм міжнародного права, а не права сили.
НІ- ВІЙНІ, ТАК- МИРУ!

Відділ соціально-економічних відносин