Час: 2024-04-27 21:44:40

изображение viber 2023 06 13 13 41 17 234
  1. Про затвердження складу робочої комісії щодо внесення змін до Статуту Київської міькпрофради..
   2. Про продовження терміну дії проведення конкурсу на кращий колективний договір та краще підприємство з охорони праці серед підприємств, установ та організацій міста Києва, що входять до складу членських організацій Київської міськпрофради.
   3. Про проведення тендеру на закупівлю послуг дитячих закладів оздоровлення та відпочинку дітей.
 4. Про фінансову підтримку членів профспілок Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок, пострадавших внаслідок підриву російськими окупаційними військами греблі Каховської ГЕС та ліквідації наслідків трагедії.

За результатами обговорення схвалені відповідні Постанови Президії Киїської міськпрофради та прийнято Заяву Київської міськпрофради щодо підтримки постраждалих осіб внаслідок підриву російськими окупаційними військами греблі Каховської ГЕС та ліквідації наслідків трагедії .

Під час засідання Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник також поінформував щодо питань, які були розглянуті 06 червня ц.р. на засіданні Президії ФПУ; затвердження НСПП Порядку продовження строку дії свідоцтв про підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок і організацій роботодавців; проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Положення про Державну службу України з питань праці», яким, зокрема, передбачено уточнити основні завдання Держпраці; про зміни і доповнення в Положення про Державну службу України з питань праці згідно Постанови КМУ від 02.06.2023 № 553
  Також закликав членські організації опрацювати надісланий проєкт Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2023-2026 роки та в термін до 20 червня надіслати Київській міськпрофраді пропозиції для узагальнення і надання міській владі пропозицій до вказаного проєкту документу.

Організаційно-інформаційний відділ
Київської міськпрофради