Час: 2024-04-27 23:58:41

Спортсмени дитячо-юнацьких спортивних шкіл Київської міськпрофради традиційно виборюють медаль у господарів змагань і вписують свої імена в історію академічного веслування України, завоювавши бронзову нагороду на чемпіонаті Європи серед молоді до 23-х років з академічного веслування, який відбувся у м. Крефельд, Німеччина 26-27 вересня 2023 р.
    Це свідчить про високий професіоналізм спортсменів, тренерів та всього особового складу ДЮСШ Київської міськпрофради.

Приємно відзначити, що призерами Чемпіонату Європи стали:

- Євген Бурим, Максим Семенов, Ілля Чиканов, Дмитро Якобчук, Богдан Якобчук, Олександр Гречаний, Олександр Лугеря, Михайло Дейнеко, Вікторія Савенкова (стернова)

Досягнуті результати змагань вихованців стали плодами наполеглевої праці їх тренерів:

Родіонова Юрія, Кроля Ігора, Борецького Євгена, Майстренка Сергія, Боголуцького Олександра під чітким керівництвом директора ДЮСШ «Славутич» Майстренка Анатолія Михайловича, а також тренера ДЮСШ «Київ» Чиканова Сергія і директора ДЮСШ «Київ» Савчука Віктора Володимировича.

Профспілки міста щиро вітають із заслуженою Перемогою! Ми впевнені, що досвід участі в цьому Чемпіонаті Європи Вас багато чому навчив. Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтесь. Успіхів Вам, шановні призери, яскравих перемог, високих спортивних результатів під мирним небом України!

изображение viber 2023 09 22 20 11 00 082

изображение viber 2023 09 22 20 11 00 246