вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1238087
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
231
440
5522
22971
1238087

Час: 2024-04-28 12:36:06
Visitors Counter

 

    За його словами, приводом для скликання засідання Ради оборони Києва стали останні заяви керівників Росії щодо намірів посилити ракетні обстріли України і Києва зокрема.

   "Це підтверджується останніми ракетними ударами із застосуванням озброєння з найкоротшим часом прильоту", — зазначив Сергій Попко. Крім того, не відкидають ймовірність спроб проникнення російських диверсійно-розвідувальних груп до Києва, залучення агентів спецслужб та інших елементів для дестабілізації ситуації.

У цьому зв'язку Рада оборони Києва вирішила:

    невідкладно опрацювати питання щодо проведення в Києві заходів, які передбачають залучення чисельної кількості людей;
   переглянути нормативно-розпорядчі документи щодо життєдіяльності столиці, зокрема, питання роботи громадського транспорту, проведення спортивних, культурних, освітніх, медичних, розважальних заходів;
усім силовим та військовим структурам Києва відповідно до своїх повноважень посилити увагу до місць скупчення людей, забезпечити дотримання публічної безпеки і порядку в столиці;
   усім відповідальним структурам та балансоутримувачам споруд цивільного захисту забезпечити постійний доступ населення до укриттів та готовність "пунктів незламності" до використання.

   КМВА також пообіцяли моніторити соцмережі щодо поширення дезінформації, провокацій та іншої інформації спрямованої на дестабілізацію ситуації в столиці.

    Начальник КМВА Сергій Попко запевнив, що влада вживає превентивних заходів, аби Київ та його мешканці були надійно захищені. Водночас містяни мають дотримуватись правил безпеки і не ігнорувати повітряні тривоги.

Організаційно-інформаційний відділ
Київської міськпрофради