Час: 2024-05-12 21:26:30

31 травня 2017 р. та 1 червня, у Міжнародний День захисту дітей, Київська міськпрофрада традиційно відправила юних киян до дитячих закладів оздоровлення й відпочинку (ДЗОВ) санаторного типу Одеської, Київської, Закарпатської та Львівської областей, усього – 270 осіб.

image

Перед відправленням фахівці апарату Київської міської ради профспілок, а також директори оздоровчих закладів провели для батьків детальний інструктаж щодо безпечного та ефективного перебування дітей на місцях відпочинку.

photo 1496316483
Цьогоріч, як і завжди, Міськпрофрада та її членські організації доклали чимало зусиль, аби дітвора отримала можливість весело, цікаво, з максимальною користю для здоров’я провести літні канікули. Для того, щоб у ДЗОВ юні кияни почувалися комфортно й безпечно, адміністративні, педагогічні й технічні підрозділи різних установ у попередні місяці провели надзвичайно велику узгоджену роботу.

photo 1496316453

Слід зазначити, що технічні інспектори праці та профспілковий актив міста й надалі систематично контролюватимуть стан справ в оздоровчих закладах – для забезпечення безперебійного дотримання техніки безпеки, запобігання травматизму.
Зі свого боку, керівники оздоровниць надають великого значення ретельному добору педагогічних кадрів, організовують школи вожатих, навчають майбутніх вихователів специфіці роботи з дітьми, передають свій досвід. При цьому один з вирішальних критеріїв прийому на роботу – особистісні якості найманих працівників, їхня активна життєва позиція, громадянська свідомість та небайдужість і, безумовно, щира любов до юного покоління.

photo 1496316487

Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» щиро бажає юнацтву гарно відпочити, оздоровитися та з яскравими враженнями успішно повернутися додому!

photo 1496316489

photo 1496316492