Час: 2024-05-20 09:49:22

Найвища цінність яка є у людини – це її особисте здоровʼя! Враховуючи це, Київська міська профспілка працівників АПК охоче прийняла пропозицію Київської міськпрофради щодо проведення безоплатного медичного обстеження для спілчан галузі. Можливість надання таких соціально-медичних послуг виникла завдяки Меморандуму про співпрацю, підписаного між Київською міськпрофрадою та Міжнародним благодійним фондом «Сприяння розвитку медицини». За його умовами, Профспілка оплачує тільки витратні матеріали для медичного обладнання, а все інше – за рахунок благодійного фонду.

imgonline com ua CompressBySize 428rjHm5V2oevqТакі послуги були надані понад 80 працівникам Державного ПАТ НАК «Украгролізинг» (голова профкому Ціомальчук О.Л.). Члени профспілки безоплатно, за місцем роботи, отримали консультації невропатолога, дерматолога, терапевта, офтальмолога та кардіолога. Усі охочі здавали експрес-аналіз на наявність цукру в крові, робили електрокардіограму. За призначенням офтальмолога, особам з проблемним зором видали окуляри – знову ж таки, безоплатно.

imgonline com ua CompressBySize heScmEsJVLlQZE

Для вивчення цієї справи та аналізу результатів, захід відвідали голова Профспілки Лопата О.І. та її заступник Герус С.М., заступник голови Міськпрофради Панова О.Л., а також деякі голови профкомів.
2 серпня 2017 р. медичне обстеження пройшли працівники ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» (голова профкому – Видай А.Ю.). 8 серпня з медичними фахівцями зустрінеться персонал Інституту агроекології та раціонального природокористування НААН (голова профкому Марценюк О.П.)
Висловлюємо вдячність голові Міськпрофради Мельнику В.П., голові правління Міжнародного благодійного фонду «Сприяння розвитку медицини» Овечку О.Ю. за можливість проведення заходів, що покликані зберегти здоровʼя членам нашої Профспілки!

imgonline com ua CompressBySize 5ctW8ev3LwhIbQVi

З турботою про Ваше здоровʼя,