Час: 2024-05-20 09:17:56

Шановні друзі, колеги!

Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України!

e979c083aebc4a347648ca292d8dcba7

Будівельна галузь нині по праву вважається однією з найважливіших складових національної економіки України. Від вашої успішної роботи залежить розвиток промисловості й соціальної сфери, забезпечення громадян комфортним і затишним житлом, відродження історичних та культурних пам’яток. Упевнений, що висока майстерність і наполеглива праця будівельників усіх спеціальностей та спеціалізацій, застосування ними сучасних матеріалів, впровадження прогресивних технологій і надалі будуть запорукою економічного зростання держави та підвищення добробуту наших співвітчизників. Щиро бажаю всім міцного здоров’я й родинного щастя, благополуччя та нових здобутків на робочій ниві, справедливої матеріальної винагороди за вашу сумлінну щоденну працю й постійної всебічної підтримки галузі в її подальшому розвитку!

180 den stroitelya depositphotos 1985420

Голова Міськпрофради Валентин Мельник