Час: 2024-05-20 09:33:48

Дорогі друзі, шановні колеги, спілчани!

sport logo копияВід себе особисто та від усього колективу Київської міської ради профспілок сердечно вітаю вас – спортсменів, тренерів, активістів і громадських діячів, які опікуються розвитком фізкультурно-спортивного руху нашої держави, з професійним святом – Днем фізичної культури і спорту!
Важко переоцінити Вашу щоденну діяльність, Ваш труд, який не обмежується лише масштабами Києва, а має національне значення! Популяризація здорового та активного способу життя об’єднує людей, допомагає формувати фізично і морально здорове суспільство, закладає міцну основу для розбудови економічно сильної, успішної, європейської України.
Ваші численні спортивні перемоги як на столичному і всеукраїнському, так і міжнародному рівнях демонструють, що ми, за своєю сутністю, – переможці, і вміємо успішно долати будь-які перешкоди!
Вітаючи усіх вас, шановні наші спортсмени, з професійним святом, щиро бажаю і Вам, і Вашим рідним, близьким та підопічним міцного здоров’я й бадьорості духу, творчого натхнення й гарного спортивного азарту. А ще – міцної віри в свої сили, подальших перемог і подолання нових спортивних вершин!
З повагою,
Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник