Час: 2018-01-22 08:20:07

Відповідно до Закону України «Про колективні договори і угоди» та з метою ініціювання переговорного процесу й підготовки проекту Генеральної угоди на новий строк, 8 вересня 2017 року в Федерації профспілок України відбулася нарада, на якій було підписано Угоду про утворення Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні.

08.09.2017 Угоду підписали: Голова СПО об’єднань профспілок, Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий, Голова Об’єднання всеукраїнських профспілок і профоб’єднань «Єдність» Анатолій Онищук, Голова Федерації профспілок транспортників України Вадим Ткачов, Голова Об’єднання всеукраїнських автономних профспілок Анатолій Широков, голова Федерації профспілок працівників малого та середнього підприємництва України В’ячеслав Рой.

Угода про утворення Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні відкрита для підписання до 29 вересня 2017 року.
Від Київської міськпрофради до складу Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні входить Голова Міськпрофради Валентин Мельник.

Управління соціально-економічних відносин
та соціального діалогу