Час: 2024-05-20 09:33:48

10 жовтня 2017 р. відбулося засідання оргкомітету Організації ветеранів Міськпрофради, де було прийнято рішення про проведення загальних установчих зборів ветеранів Київської міської ради профспілок та сформовано порядок денний, одним з головних питань якого є затвердження проекту Положення про дану Організацію.

imgonline com ua CompressBySize hZLYCrcH2YOrdd5U
Засідання провів Голова оргкомітету Рижих В.С. – заступник Голови Київської міськпрофради на громадських засадах. З членів оргкомітету були: Литвин Л.І. – начальник Управління з гуманітарних питань Міськпрофради, Бохонський В.Г., Голова Київської міської організації Профспілки «Інновація», Рашкевич І.А., правовий інспектор праці Київської міської організації Профспілки «Інновація» та Крижановський В.І., колишній Голова Київської міської професійної спілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів.

imgonline com ua CompressBySize qWnPOUAc9Nye3Q

imgonline com ua CompressBySize RhNveTm0DS

Присутні визначилися з датою і місцем проведення установчих зборів, а також з пропозиціями щодо їх робочих органів.
Отже, захід відбудеться 21 листопада поточного року о 12.00 у залі засідань Київської міськпрофради (вул. Стрітенська, 15).

imgonline com ua CompressBySize 6rnAl37WQvI7W
Із запитаннями й пропозиціями стосовно даного питання звертайтеся до Управління організаційно-інформаційної роботи Київської міськпрофради за тел.: 272 – 11 – 36.