Час: 2024-05-20 06:35:59

18 жовтня 2017 р. у залі засідань Київської міськдержадміністрації відбулося засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення за участю представників трьох Сторін соціального діалогу – Київської міської державної адміністрації, Київської міської ради профспілок та спільного представницького органу роботодавців м. Києва.

Були розглянуті такі питання:
1.Проект Програми зайнятості населення м. Києва на період до 2020 р.
2.Про залучення державних професійно-технічних закладів до надання освітніх послуг незайнятому населенню, перепідготовку, підвищення кваліфікації працівників виробничої сфери діяльності для всіх галузей економіки.

Учасниками засідання було прийнято рішення взяти за основу Проект Програми зайнятості населення м. Києва на період до 2020 р. При цьому Департаменту соціальної політики належить доопрацювати проект Програми з урахуванням наданих матеріалів – з метою його погодження на черговому засіданні Координаційного комітету сприяння зайнятості.
З другого питання було прийнято рішення активізувати роботу щодо ефективної та результативної співпраці професійно-технічних навчальних закладів з Київським міським центром зайнятості – щоб надавати професійно-технічні освітні послуги незайнятому населенню, забезпечувати перепідготовку, підвищення кваліфікації працівників виробничої сфери діяльності для всіх галузей економіки.
Представники від Сторін профспілок та роботодавців акцентували на необхідності проведення зустрічі з Головою Київської міської державної адміністрації Кличком В.В. щодо необхідності збереження діючих підприємств на території міста та, відповідно, робочих місць для киян.

Управління соціально-економічних відносин та соціального діалогу