Час: 2024-05-20 08:07:41

2395e42c3e4a99c861d151e4e2f89955Дорогі друзі, шановні колеги!
21 жовтня 2017 р. трудові колективи вітчизняних целюлозно-паперових підприємств дев’ятий рік поспіль, згідно з Указом Президента України від 01.10.2008 р. № 885/2008, відзначають своє професійне свято – День працівників целюлозно-паперової промисловості України. Оскільки основна сировина у даній сфері – деревина й галузь тісно пов’язана з лісовими господарствами, то сьогодні також свято тих, кто працює й в цьому сегменті вітчизняної економіки!
Щиро вітаю всіх, хто забезпечує нас відповідною різноманітною продукцією, левова частина якої є постійно затребуваною й необхідною буквально щодня. Самовіддана праця й високий професіоналізм працівників галузевих підприємств є головними чинниками постійного розвитку вітчизняного виробництва, а з ним – і українського ринку целюлозно-паперової продукції в цілому, яка нині реалізується у багатьох державах світу. А це засвідчує високий рівень якості й конкурентоздатності наших товарів!
Бажаю усім фахівцям і надалі гідно продовжувати багаторічні традиції галузі, активно впроваджувати у виробництво сучасні досягнення науки й техніки, а відповідним підприємствам, організаціям і установам – стабільного функціонування й розвитку, незважаючи на економічну кризу, що охопила нашу країну.
Зичу вам, друзі, а також вашим рідним і близьким міцного здоров’я, родинного та особистого щастя, добробуту і оптимізму, злагоди, нових трудових звершень і, звичайно ж, мирного неба над головою!

Голова Міськпрофради Валентин Мельник