Час: 2018-06-23 09:30:59

DSCN6757 2Відкриваючи засідання, заступник голови Міськпрофради О.Л. Панова зазначила, що в умовах проведення Урядом низки реформ, накопичення проблемних питань столичні профспілки повинні демонструвати єдність та солідарність задля захисту людини праці.

З організаційних питань щодо проведення заходу також виступили фахівці Міськпрофради – Любарець В.В. та Нагорний О.О.

Збір учасників ходи-мітингу о 9.30 на вулиці Хрещатик (ст. метро «Хрещатик»), навпроти Центрального універмагу. О 10.00 колонна вирушає до Європейської площі, де відбудеться мітинг. Після закінчення ходи-мітингу бажаючі можуть продовжити святкування на спортивній базі «Зеніт».

З другого питання, заступник голови Міськпрофради О.Л. Панова поінформувала, що до керівників всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань звернулася Федерація профспілок України з проханням взяти солідарну участь 16 травня ц.р. в акції протесту у м. Ужгород задля недопущення рейдерського захоплення Будинку профспілок Закарпатської області.

Принагідно зазначила, що 12 квітня 2018 року фахівці Міськпрофради солідарно взяли участь в акції протесту профспілок Полтавщини «Проти свавілля органів державної влади». Результатом стало відкладення рішення судовими органами щодо виселення профспілок Полтавщини з їх Будинку.

До відома бажаючих прийняти участь в акції протесту у м. Ужгороді:

Акцію планується провести у формі пікетування будівлі Закарпатського окружного адміністративного суду (вул. Загорська, 30) та мітингу біля Будинку профспілок Закарпатської області (пл. Народна, 5).

Збір учасників акції 16 травня ц.р. біля стадіону «Авангард» (м. Ужгород, вул. Івана Франка, 1). Початок акції о 13.00.

DSCN6762

Управління соціально-економічних відносин та соціального діалогу