Час: 2024-04-26 06:15:05

Одноголосно Головою Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради в 2019 році обрано Мельника Валентина Петровича, Голову Київської міської ради профспілок.

З другого питання порядку денного, запропонований орієнтовний проект Плану роботи КМТСЕР на 2019 рік з урахуванням внесених пропозицій взято за основу.

Доповідаючи з 3 питання, представники Сторони профспілок – Голова Міськпрофради Валентин Мельник та його заступник Тетяна Орисенко наголосили щодо невиконання та недосягнення повністю цілей низки положень Територіальної угоди, значного обсягу заборгованості з виплати заробітної плати працівникам                 м. Києва, неможливості тривалий час розірвати договір оренди по вул. Прирічній, 30 (затока «Собаче гирло»), відсутності у складі КМДА окремого структурного підрозділу з питань охорони праці тощо.

Голова Міскпрофради В.П. Мельник запропонував на наступних чергових засіданнях КМТСЕР звітувати про стан виконання рішень, прийнятих на минулих засіданнях. Крім того, на наступному засіданні поінформувати Сторони про стан укладання Територільної угоди на 2019-2021 роки.

З 4 питання за інформацією Стрижиус О.В., заступника директора Департаменту економіки та інвестицій КМДА, питання зміни з 01.05.2019 тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води, тимчасово призупинено, оскільки на сьогодні Урядом поки не визначена остаточна ціна на природний газ.

Враховуючи зазначене, було вирішено розгляд цього питання перенести на наступні засідання КМТСЕР.

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

кмтсер2

кмтсер