22043

Час: 2024-04-26 14:30:17

Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Пуща-Водиця» очолювана директором Мотовиловцем Михайлом Івановичем та його тренерсько-педагогічний колектив ще раз підтвердили свій високий статус найкращої школи зі спортивного орієнтування в Україні.

Найкращих спортсменів у загальному заліку, на чолі тренерів-викладачів Доценко О.В. та Дудіна А.В., було відзначено, це: Гоєнко Марія, Суркова Поліна, Білякова Анастасія, Панюкова Анастасія, Середа Ольга, Пащенко Крістіна, Чимерис Ганна, Лагута Вадим, Дружинін Владислав, Кутовий Артур, Котляр Поліна, Сидоренко Артем, Сафронов Євген та Фокін Лука.

Ми щиро вітаємо всіх причетних до цього чудового результату. Хочемо зазначити, що це не перша перемога вихованців школи, адже кожного разу перемагати все складніше, бо кожна спортивна школа мріє про такі здобутки.

КДЮСШ «Пуща-Водиця» безпосередньо підпорядкована Київській міській раді профспілок і має два відділення: зі спортивного орієнтування та тенісу. А знаходиться вона на мальовничій околиці м. Києва - в Пущі-Водиці.

пуща1