вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1236906
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
203
759
4341
21790
1236906

Час: 2024-04-26 09:10:42
Visitors Counter

 

смешко772 липня 2019 року Київська міська рада профспілок організувала й провела зустріч членів профспілок м. Києва з ІГОРЕМ СМЕШКО – Головою політичної партії «Сила і Честь», який раніше працював на посадах першого військового аташе незалежної України в США та Швейцарії, начальника Головного управління військової розвідки Міністерства оборони України, Голови СБУ, Надзвичайного і Повноважного Посла, доктор технічних наук, генерал-полковник, та членами його команди – докторами медичних, технічних, юридичних наук, професорами, заслуженими діячами України.
Це – Всеволод Стеблюк, професор, заслужений лікар України, народний герой України, Кавалер Ордену Свободи; Михайло Захараш, професор кафедри хірургії № 1 Національного медичного університету ім. Богомольця, заслужений лікар України, лауреат Державної премії України в галузі науки і технології; Анатолій Довгополий, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, фахівець в галузі спеціального приладобудування та систем керування літальними апаратами; Андрій Гайдуцький, визнаний економіст, професор, фахівець з міжнародного ринку капіталу; Володимир Тимошенко, професор, генерал-лейтенант, людина, яка все життя боролася з корупцією, міжнародною наркоторгівлею, тероризмом, транснаціональною організованою злочинністю.
Зустріч відбулася в залі засідань Федерації профспілок України. Модератор заходу – Голова Київської міської профспілки працівників комунального транспорту, транспортної інфраструктури та безпеки руху Василь Моцюк.
Відкриваючи захід, Голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник відзначив, що події, які відбулися в останні роки, завдали значні зміни в свідомості людей – вони почали активно захищати свої права. Наголосив, що головне завдання столичних профспілок, які об’єднують у своїх лавах 400 тис. спілчан м. Києва, це – захист людини праці.
У своїх виступах Ігор Смешко зазначив, що починаючи з 90-х років Україна ніколи не стояла перед реальною втратою незалежності, так як сьогодні. Звернув увагу щодо відсутності в Уряді та Парламенті дійсно досвідчених фахівців, необхідності посилення контролю за органами влади.
Він зазначив, що є базові проблеми і основні галузі економіки, за які повинні відповідати держава і звітувати щодо проведеної роботи перед народом. Це – охорона здоров’я, освіта, культура, екологія, демографія.
Під час заходу Ігор Смешко та члени його команди надали відповіді та своє бачення на низку проблемних галузевих питань та запитань членів профспілок. Зокрема, щодо проблем та реформування галузі охорони здоров’я, авіабудівної галузі, Національної академії наук, рейдерського захоплення профспілкового майна, дотримання та захисту прав переселенців, стратегії розвитку України на найближчі 10-20 років, що треба зробити для реального самоврядування в Києві тощо.
Лідер партії подякував профспілкам за зустріч, наголосив, що його партія завжди буде відстоювати роль профспілок в Уряді, підтримувати профспілкові законопроекти, сприяти вирішенню профспілкових вимог та проблем, оскільки профспілки – це основа демократії.
Тож, під час заходу відбулася конструктивна та ділова розмова з питань, які цікавили членів профспілок м. Києва.

смешко6

смешко11

смешко8 1

смешко9

смешко2