вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1237118
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
415
759
4553
22002
1237118

Час: 2024-04-26 13:42:52
Visitors Counter

 

ЪЪ1Згідно порядку денному було розглянуто та обговорено питання:

1. Про хід виконання у І півріччі 2019 року Програми зайнятості населення м. Києва на 2018 - 2020 роки, затвердженої рішенням Київської міської ради від 02 жовтня 2018 року № 1549/5613 (доповідачі: начальник Управління праці та зайнятості Департаменту соціальної політики Соя В.В.; начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню Київського міського центру зайнятості Говорун Т.О.).

2. Про проведену роботу щодо залучення інвестицій та створення нових робочих місць у м. Києві, в тому числі виконання ст. 25 Закону України «Про зайнятість населення», яка передбачає сприяння зайнятості населення під час реалізації державних цільових програм та інфраструктурних проектів (доповідачі: начальник відділу промисловості Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Замишляк О.Ж.; начальник відділу супроводження інвестиційних проектів Департаменту економіки та інвестицій Бугрим Д.П.; начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Київського міського центру зайнятості Шурко М.Й.).

3. Про розгляд питання щодо встановлення тривалості компенсації витрат роботодавцям на оплату праці працевлаштованих безробітних громадян – внутрішньо переміщених осіб (доповідач: начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Київського міського центру зайнятості Шурко М.Й.).

Під час обговорення питань порядку денного, члени Координаційного комітету від Сторони профспілок – Мельник В.П., Орисенко Т.М., Духота Н.В., Александрова О.М., Тулей П.П. звернули увагу учасників засідання на низку проблем, зокрема: на відсутність на сьогодні Стратегії розвитку промисловості; відсутності соціального діалогу з керівництвом КМДА – більше 3 років не було зустрічі Голови КМДА Кличка В.В. з профспілковим активом м. Києва; необхідності ремонту пішохідної дороги по вул. Стрітенській; невідповідності запропонованої роботи роботодавцем, яка публікується в об’явах, та по факту, коли людина починає заповнювати документи (заробітна плата пфакту виявляється значно меншою); необхідності при розгляді інвестиційних проектів запрошувати представників профспілок тощо. Стороною профспілок було внесено низку пропозицій до проекту Рішення.

За результатами засідання та з урахуванням внесених пропозицій напрацьовано відповідний проект Рішення, який буде надіслано Сторонам на погодження.

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

алкс

2

4