Час: 2024-04-27 01:25:33

п1

п7Під час заходу Михайло Чаплига зазначив щодо специфіки виборчого процесу, розповів про модель профспілкової партії в Британії. Звернув увагу на такі важливі аспекти як: що треба зробити профспілкам, щоб мати інструменти впливу на політичні процеси; які аргументи найбільш дієві та впливові під час ведення соціального діалогу; необхідності відродження солідарності задля захисту інтересів людей тощо; надав відповіді на запитання присутніх. Головною в його промові була позиція щодо необхідності створення профспілкової партії, делегування профспілкових представників, які будуть майбутніми кандидатами, брати безпосередню активну участь у виборчому процесі – у складі виборчої комісії, спостерігачами, комунікаторами.
Голова Міськпрофради Валентин Мельник поінформував учасників наради, що Федерація профспілок України розпочала проект щодо формування профспілкової партії. Закликав членські організації попрацювати зі своїми членами профспілок з метою делегування профспілкових активістів, які будуть брати активну участь у виборчому процесі.

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

п2

п6