вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1232060
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
361
579
3778
16944
1232060

Час: 2024-04-20 12:09:32
Visitors Counter

 

залНа порядку денному були розглянуті та обговорені питання:
1. Про укладення Територіальної угоди на 2020-2022 роки (доповідач - Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради).
2. Інформація про закінчення строків проведення Конкурсу на кращий колективний договір та надання Київській міськпрофраді відповідних матеріалів для визначення переможців згідно Постанови Президії Київської міськпрофради від 28.05.2019 № П-54-2 (доповідач - Орисенко Т.М. – заступник голови Київської міськпрофради).
3. Про стратегію розвитку інформаційної політики в соціальних мережах (доповідачі: фахівці з питань розвитку інформаційної політики в соціальних мережах).
4. Інформація про проведення тендерів щодо визначення переможців дитячих оздоровчих закладів, які будуть надавати послуги щодо оздоровлення дітей влітку (доповідач - Литвин Л.І. – начальник Управління з гуманітарних питань Київської міськпрофради).
5. Інформація щодо проведення 16 квітня ц.р. Дня довкілля (доповідач - Любарець В.В. – начальник Управління майна Київської міськпрофради).

м оЗ першого питання порядку денного вирішили:
- схвалити проект Територіальної угоди між виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією), Спільним представницьким органом сторони роботодавців на територіальному рівні в м. Києві та Об’єднанням профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок»;
- дати згоду на укладення Територіальної угоди на 2020-2022 роки;
- віднести до Протоколу розбіжностей, як Додаток до Теругоди, зобов’язання виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо: компенсації витрат по сплаті орендної плати земельної ділянки, розташованої за адресою м. Київ, вул. Прирічна, 30 (затока «Собаче гирло»), та будівництва житлового будинку по вул. Сєчєнова, 9 для працівників навчальних закладів комунальної власності м. Києва.
З третього питання було вирішено, що фахівці з питань розвитку інформаційної політики в соціальних мережах підготують рекламний проект послуг та презентують його керівникам членських організацій на черговому засіданні Президії.
Також під час засідання члени Президії Київської міськпрофради привітали та вручили заступнику Голови – головному бухгалтеру Київської міської профспілки працівників Міністерства аграрної політики України Бурлаці Лідії Михайлівні Нагрудний Знак Федерації профспілок України «Профспілкова звитяга».

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

мульт

бурлака