21912

Час: 2024-04-26 11:52:07

маскаКиївське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету відкрило справу проти виробників, постачальників і аптечних мереж Києва та області через значне подорожчання медичних масок.
Компанії, щодо яких розпочато справу (перелік може бути змінений, або доповнений): Товариства з обмеженою відповідальністю: «Аптека низьких цін ТМ», «Аптека низьких цін плюс», «Столичний медичний альянс», «Віталюкс», «Аптекарь», «Сіріус-95», «Геліантус», «Аптечне об’єднання «Біокон», «Аптека низьких цін К», «Аптека №1 Трансфарм», «Благодія», «Лекфарм», «Аптека АНЦ», «Аптека НЦ», «Рецепти життя», «Цитрус-фарм», «Альго-Фарм», КП «Фармація».
Постачальники/виробники масок: Товариства з обмеженою відповідальністю: «Фірма «Технокомплекс», «Калина медична виробнича компанія», «Стиролоптфармторг», «ТД «Кампус котон клаб», «Вік-А», СП «Оптіма-Фарм, ЛТД».
Якщо встановлять факти порушення законодавства про захист економічної конкуренції, компанії можуть оштрафувати в розмірі до 10% доходу компанії за попередній рік.