Час: 2024-04-19 19:23:38

lichyltnyВідповідно до низки законів України, Розпорядженнями виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 30.09.2019 № 1716 та від 24.12.2019 № 2244 для мешканців житлових будинків були встановлені розміри щоквартальних внесків за обслуговування «Київводоканал» та «Київтеплоенерго» будинкових вузлів комерційного обліку комунальних послуг з централізованого постачання холодної та гарячої води, опалення.
Враховуючи, що на сьогодні в умовах жорсткого карантину і введенням надзвичайної ситуації для боротьби з розповсюдженням пандемії COVID-19, громадяни опинилися у вкрай складній фінансовій ситуації, Київська міська рада профспілок звернулася до Голови КМДА Кличка В.В. з вимогою відтермінувати дію Розпоряджень ВО КМР (КМДА) від 30.09.2019 №1716 та від 24.12.2019 №2244 до стабілізації фінансової та економічної ситуації в столиці, відновлення роботи підприємств, збільшення доходів громадян.
Управління з питань соціально-економічних відносин та соціального діалогу