вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1235919
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
598
2210
3354
20803
1235919

Час: 2024-04-24 22:06:09
Visitors Counter

 

през1На порядку денному були розглянуті та обговорені питання:
1. Про дотримання безпеки на робочому місці в період пандемії (доповідач: Пількевич С.В. – начальник Управління охорони праці та трудових відносин Київської міськпрофради).
2. Звернення Президії Київської міськпрофради до Голови Верховної Ради України щодо проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо окремих питань діяльності професійних спілок)», реєстр. № 2681 (доповідач: Орисенко Т.М. – заступник голови Київської міськпрофради).
3. Підведення підсумків збору підписів на підтримку електронної петиції на сайті Верховної Ради України «Про не розгляд законопроекту № 2681, як такого, що порушує права профспілок в Україні», автор (ініціатор) петиції Третьяков П.О. (доповідач: Мельник В.П. – голова Київської міськпрофради).
4. Про скликання шостого засідання Ради Київської міськпрофради (доповідач: Мельник В.П. – голова Київської міськпрофради).
5. Про проект постанови шостого засідання Ради Київської міськпрофради «Про XII Київську міську міжспілкову конференцію профспілок» (доповідач: Мельник В.П. – голова Київської міськпрофради).
6. Про допомогу членських організацій Київської міськпрофради медичним закладам міста під час карантину (доповідач: Орисенко Т.М. – заступник голови Київської міськпрофради).
7. Про інвестиційний договір відновлення та модернізації матеріально-технічної бази ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник» (доповідачі: Любарець В.В. – начальник управління майна Київської міськпрофради; Продан А.С. – директор ДЮСШ «Буревісник).
8. Про поповнення і використання Фонду солідарності Київської міськпрофради за 5 місяців 2020 року (доповідач: Лінчевська І.А.. – начальник фінансового Управління – головний бухгалтер Київської міськпрофради).
9. Про дитяче оздоровлення влітку 2020 року (доповідач: Литвин Л.І. – начальник управління з гуманітарних питань Київської міськпрофради).
10. Про питання, розглянуті під час карантину на відео-конференції Київського міського центру зайнятості (доповідач: Орисенко Т.М. – заступник голови Київської міськпрофради).

през2За результатами обговорення питань порядку денного були прийняті відповідні Постанови та рішення Президії Міськпрофради.
Зокрема, з другого питання схвалено Звернення до Голови ВРУ Разумкова Д.О. з вимогами відтермінувати прийняття рішення про включення законопроекту № 2681 до порядку денного Пленарного засідання Верховної Ради України, створити робочу групу з доопрацювання вказаного законопроекту, і рекомендувати Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів провести додаткові погоджувальні процедури з профспілками з метою недопущення порушень Конституції, законів України та міжнародних актів, ратифікованих Україною.
З третього питання, Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник відмітив плідну роботу працівників апарату Міськпрофради, КС «Профспілква скарбниця», керівників членських організацій та організацій прямого підпорядкування, які протягом травня залучили найбільшу кількість спілчан, своїх знайомих, родичів та друзів до голосування та підтримки на сайті ВРУ електронної петиції «Про не розгляд законопроекту № 2681, як такого, що порушує права профспілок в Україні», подякував всім членам Президії за проведену роботу серед своїх спілчан щодо підписання цієї петиції. Переможцям були вручені Подяки Київської міськпрофради.
Під час обговорення шостого питання порядку денного, члени Президії висловили подяку Голові Київської міської профспілки охорони здоров’я Сергію Кубанському, членським організаціям та первинним профспілковим організаціям Міськпрофради за проведену роботу під час обмежувальних заходів в період пандемії COVID-19. Також було вирішено: продовжити роботу щодо акумулювання коштів членських організацій в Фонд солідарності Міськпрофради для реагування на непередбачувані ситуації, які потребують термінового вирішення; направити звернення до ФПУ щодо висловлення подяки заступнику Голови ФПУ Саєнку В.В. за надану допомогу в організації роботи щодо перевезення медичних працівників, які мешкають у передмісті Києва, до місць роботи і назад додому в період обмежувальних заходів.
Під час засідання члени Президії Київської міськпрофради привітали та поздоровили керівників членських організацій, у яких протягом квітня-травня були Дні народження: О.Яцуня, В.Проскуріну, О.Чижевську, Т.Калугіну.

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

през4

през пилькевич

през Калуг

през Линчевська

през Лобова

през Шамкина

през почтов

през сурмак

през проскурина

през чижевська