Час: 2024-04-26 23:01:04

пр зал1

На порядку денному були розглянуті та обговорені питання:
пр Стрижиус1. Про проєкт Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про встановлення тарифів на теплову енергію, виробництво теплової енергії, транспортування теплової енергії, постачання теплової енергії, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» (доповідачі: Стрижиус О.В. – заступник директора Департаменту економіки та інвестицій ВО КМР (КМДА); Орел Ю.М. – заступник директора КП «Київтеплоенерго»).
2. Про VII засідання Ради Київської міськпрофради (доповідач: Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради).
3. Про проєкт Звіту Ради Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» за період роботи з грудня 2015 по вересень 2020 років та основні пріоритетні та стратегічні напрями діяльності Київської міськпрофради на наступний звітний період (доповідач: Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради).
4. Про проєкт Постанови позачергової ХІI Київської міської міжспілкової конференції профспілок «Про Звіт Ради Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» за період роботи з грудня 2015 по вересень 2020 років та основні пріоритетні та стратегічні напрями діяльності Київської міськпрофради на наступний звітний період» (доповідач: Орисенко Т.М. – заступник Голови Київської міськпрофради).
5. Про проєкти пропозицій щодо Регламенту роботи та робочих органів позачергової ХІI Київської міської міжспілкової конференції профспілок (доповідач: Орисенко Т.М. – заступник Голови Київської міськпрофради).
пр Рашкевич6. Про внесення змін до норми представництва та кількості делегатів на позачергову ХІI Київську міську міжспілкову конференцію профспілок (доповідач: Рашкевич І.А. – заступник Голови Статутної комісії Київської міськпрофради).
7. Про участь у місцевих виборах київських профспілок (доповідач: Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради).
8. Про оздоровлення дітей за період серпня – початку вересня ц.р. та плани щодо оздоровлення дітей на осінніх канікулах (доповідач: Литвин Л.І. – начальник Управління з гуманітарних питань Київської міськпрофради).

Розпочинаючи засідання, члени Президії Київської міськпрофради та запрошені привітали та поздоровили керівників членських організацій, які раніше відсвяткували Дні народження: Вороніну Л.М., Кельїна О.Д., Лопату О.І., Стеблюк І.О., Столярова В.М., Почтового В.С.
Також Голова Київської міськпрофради В.П. Мельник поінформував, що в деяких членських організаціях вже відбулися звітно-виборні Конференції. Члени Президії привітали керівників членських організацій Київської міськпрофради, яких за результатами проведених Конференцій було обрано на наступний звітний період: Сурмака В.М., Лопату О.І., Бондаренка Ю.В., Сависька В.Й.

За результатами обговорення питань порядку денного були прийняті відповідні Постанови та рішення Президії Київської міськпрофради.
Зокрема, за результатами обговорення першого питання, члени Президії Київської міськпрофради погодили вищевказаний проєкт Розпорядження Київської міської державної адміністрації.
Доповідачі з цього питання надали відповіді на низку запитань учасників засідання. Враховуючи, що споживачі послуг КП «Київтелоенерго» періодично стикаються з низкою проблем, було вирішено у період, коли буде тривати опалювальний період, зробити зустріч з фахівцями КП «Київтеплоенерго», аби члени профспілок могли надати свої запитання та отримати фахові консультації.
За результатами обговорення сьомого питання порядку денного було прийняте спільне рішення щодо доцільності прийняття участі київських профспілок у місцевих виборах. Саме участь профспілок столичного регіону у місцевих виборах дасть можливість мати додаткові важелі впливу на міську владу задля посилення захисту трудових та соціально-економічних прав та інтересів людини праці.

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

пр зал

пр зал3