вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1237204
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
501
759
4639
22088
1237204

Час: 2024-04-26 15:17:55
Visitors Counter

 

Президія2На порядку денному були розглянуті та обговорені питання:
1. Про зустріч з потенційними кандидатами на посаду мера м. Києва (доповідач - Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради).
2. Про План заходів Київської міськпрофради на IV квартал 2020 року (доповідач - Мельник В.П. – Голова Київської міськпрофради).
3. Про Новорічно-Різдвяні заходи для дітей та підлітків (доповідач - Литвин Л.І. – начальник Управління з гуманітарних питань Київської міськпрофради).

Розпочинаючи засідання, Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник подякував керівникам членським організацій за забезпечення кворуму на Київській міській міжспілковій Конференції, яка відбулася 22 вересня ц.р., та поінформував про питання, розглянуті на засіданні Президії ФПУ 24 вересня 2020 року.

За результатами обговорення питань порядку денного були прийняті відповідні Постанови та рішення Президії Київської міськпрофради.

Зокрема, за результатами обговорення першого питання, вирішено звернутися до потенційних кандидатів на посаду мера м. Києва (Віталія Кличка, Ірини Верещук, Олександра Попова, Олексія Кучеренка) з пропозицією зустрітися з профспілковим активом м. Києва, аби почути їх бачення у передвиборчій програмі напрямів соціально-економічного розвитку столичного регіону. Також Президією було схвалену відповідну Заяву кандидатам в мери міста Києва.
З другого питання, з нагоди Всесвітнього дня дій за гідну працю, 06 жовтня 2020 року будуть проведені онлайн – консультації з питань організації роботи з охорони праці, створення безпечних умов праці на робочих місцях для працівників членських організацій Київської міськпрофради. Консультації буде проводити начальник Управління з питань трудових відносин та охорони праці Київської міськпрофради ПІЛЬКЕВИЧ СВІТЛАНА ВАСИЛІВНА по моб. тел. 067-378-56-18.
07 жовтня 2020 року, з нагоди Міжнародного дня боротьби з бідністю (який щорічно відзначається 17 жовтня), заплановано провести виїзне засідання. Під час якого, в рамках співпраці та реалізації укладеного Меморандуму з благодійною організацією «Міжнародний благодійний фонд «Сприяння розвитку медицини», провести медичне обстеження членів Президії Київської міськпрофради в одному із стаціонарів Благодійного фонду (по вул. А.Ахматової).
Також в рамках Міжнародного дня боротьби з бідністю Київською міськпрофрадою планується провести соціальну акцію «Підтримай ветерана праці» (забезпеченя продуктовими наборами пенсіонерів-ветеранів профспілкового руху, які працювали в апараті Київської міськпрофради та членських організаціях Київської міськпрофради).
Заступник Голови Київської міськпрофради Тетяна Орисенко нагадала членам Президії щодо прискорення надання ними в термін до 20 жовтня ц.р. відповідних документів про результати проведення підприємствами та організаціями м. Києва, якими опікуються членські організації, Конкурсу на кращий колективний договір та краще підприємство з охорони праці, задля підбиття підсумків та визначення переможців.
Заступник Голови – головний бухгалтер Київської міськпрофради Інна Лінчевська зазначила щодо перерахування внесків та наповнення Фонду солідарності Київської міськпрофради.

Управління з соціально-економічних відносин та соціального діалогу

нарада1

Зал от окна