вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1237023
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
320
759
4458
21907
1237023

Час: 2024-04-26 11:47:21
Visitors Counter

 

3Галузеві підприємства членських організацій Київської міськпрофради, які брали участь у Конкурсі на кращий колективний договір та краще підприємство з охорони праці: Адміністрація і Об’єднаний профспілковий комітет Апарату Верховної Ради України (Профспілка працівників державних установ м. Києва); АТ «Фармак», ПАТ «Науково-виробничий Центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» (Київська міська організація профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості); Вищий навчальний заклад «Київський медичний коледж ім. П.І.Гаврося», комунальне некомерційне підприємство «Консультативно-діагностичний центр» Голосіївського району м. Києва (Київська міська профспілка працівників охорони здоров’я); Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів (Київська міська профспілка Міністерства аграрної політики України).
Під час засідання члени Комісії – керівники та представники членських організацій Київської міськпрофради, галузеві підприємства яких брали участь у Конкурсі, презентували колективні договори своїх підприємств та відповіли на запитання учасників засідання.
За результатами проведеного заходу Київською міськпрофрадою буде підготовлена інформація з пропозиціями щодо визначення переможців Конкурсу на кращий колективний договір та краще підприємство з охорони праці, та надіслана членам Комісії для узгодження.
За результатами спільного рішення Комісії, на черговому засіданні Президії Київської міськпрофради відбудеться підведення підсумків Конкурсу та відзначення переможців.

Управління соціально-економічних питань та соціального діалогу

2