Час: 2021-01-27 01:34:48

За дорученням Голови Верховної Ради України Д.Разумкова, Комітетом Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів було опрацьовано та підтримано порушене Київською міськпрофрадою питання.

Врегулювання порушеної проблеми передбачено проєктом Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо соціального захисту населення в період карантину, пов’язаного з запобіганням виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)», реєстр. № 3486. Законопроєктом передбачено надання права на допомогу по частковому безробіттю на період карантину застрахованим особам, з якими роботодавцем оформлено трудові відносини.

28 вересня 2020 року Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів рекомендував Верховній Раді України прийняти цей законопроект у другому читанні та в цілому, про що Київській міськпрофраді повідомила Голова зазначеного Комітету Галина Третьякова.