вул. Хрещатик, 16, м.Київ, 01001
+380-44-351-21-56

Опитування

Чи вважаєте Ви обгрунтованими тарифи на житлово-комунальні послуги для населення?

Газета

01 GAZETA KP gruden 6 stor 2023 page 0001
1245933
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
Всього
608
2241
3420
6159
1245933

Час: 2024-05-08 23:20:00
Visitors Counter

 


Згідно порядку денного було розглянуто та обговорено питання:
1. Про схвалення проєкту Програми зайнятості населення м. Києва на 2021-2023 роки (доповідач: начальник управління праці, зайнятості та здійснення нагляду за додержанням вимог законодавства під час призначення (перерахунку) та виплати пенсій Департаменту соціальної політики Соя В.В.).
2. Про розгляд пропозицій до Переліку видів громадських робіт на 2021 рік та Переліку підприємств, організацій та установ м. Києва, за участю яких планується організація громадських робіт у 2021 році (доповідачі: начальник управління праці, зайнятості та здійснення нагляду за додержанням вимог законодавства під час призначення (перерахунку) та виплати пенсій Департаменту соціальної політики Соя В.В; начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Київського міського центру зайнятості Шурко М.Й.).
3. Про розгляд питання щодо встановлення тривалості компенсації витрат роботодавцям на оплату праці працевлаштованих безробітних громадян – внутрішньо переміщених осіб (доповідач: начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Київського міського центру зайнятості Шурко М.Й.).

З першого питання доповідач поінформував, що наразі проєкт Програми узгоджено з усіма зацікавленими структурами і розпочато процедуру погодження проєкту рішення Київської міської ради «Про затвердження Програми зайнятості населення м. Києва на 2021-2023 роки» у виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації). Метою Програми є проведення регіональної політики розширення можливостей реалізації права громадян на гідну працю шляхом: створення умов для підвищення рівня зайнятості населення, залучення незайнятої частини громадян працездатного віку до економічно активної діяльності; збалансування попиту та пропозиції на столичному ринку праці; консолідація зусиль усіх сторін соціального діалогу задля підвищення рівня економічної активності населення, сприяння його продуктивній зайнятості та посилення соціального захисту від безробіття.
Під час підготовки та опрацювання проєкту Програми зайнятості населення м. Києва на 2021-2023 роки, Київська міськпрофрада надавала Департаменту соціальної політики (який є відповідальним за підготовку Програми) низку пропозицій, які були враховані.

За результатами засідання напрацьовано відповідний проєкт Рішення, який буде надіслано Сторонам на погодження.

Управління з соціально-економічних відносин та соціального діалогу