КП Грудень 2021 6 стор на САЙТ готово page 0001

12015

Час: 2022-06-26 23:22:11

286424942 384711633632201 6640321284563757390 n

Дитячо-юнацька спортивна школа "Буревісник" Київської міськпрофради відновила заняття з академічного веслування.

Детально : https://www.facebook.com/watch/?v=704224913989764

Cнимок экрана 1
Дитинство не поставиш на паузу !

Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. Незважаючи на військовий стан в Україні у Міжнародний день захисту дітей, 1 червня, у столиці України на базі ДЮСШ з боротьби та боксу Київської міськпрофради відбувся відкритий турнір серед спортивних шкіл з греко-римської боротьби присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

283199154 3273062496259257 5859569676906523844 n
Київська міськпрофрада
вітає з бронзовою медалью вихованок ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник» Київської міської ради профспілок Ірину ЯЦУЛЯК (тренер-викладач Бурей М.С.), Єлизавету НАЗАРЕНКО (тренери-викладачі Яхнієнко О.В., Сівко С.В.), які вибороли в Верезе (Італія) на 12-му чемпіонаті Європи серед юніорів до 19 років з веслування академічного в складі вісімки важливу для України медаль . Вітаємо тренерів-викладачів школи, які безпосередьо готували екіпаж вісімки Захаров Ю.Ю., Захарова О.А. Разом до перемоги!

изображение viber 2022 05 18 15 15 22 596
18.05.2022
проведено нараду з керівниками дитячо – юнацьких спортивних шкіл Київської міськпрофради.

280326405 3264106267154880 3572565267332981997 n
Незважаючи на війну, вихованці школи ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник» Київської міськпрофрадипродовжують займатись академічним веслуванням та здобувають перемоги.
Вітаємо з перемогою вихованців ДЮСШ, які виїхали до Європи, під час військогового вторгнення рф, наполегливо продовжують займатись академічним веслуванням, і в цьому році вперше відбулись офіційні старти на воді. 07-08 травня 2022 року на річці Везер в місті Бремен, який знаходиться на північному сході Німеччини проходила 115 Велика Бременська веслувальна регата. Здобутки вихованців?

изображение viber 2021 11 04 13 59 05 773

За результатами участі у змаганнях у другому півріччі р. вихованці школи відділення з тенісу Охіндовська Маргарита на Чемпіонаті України у змішаному розряді посіла 3 місце.
Лоботенко Мішель та Аверкіна Валерія на чемпіонаті м. Києва посіли перші місця в одиночному розряді;
Шатворян Вілена друге місце на чемпіонаті м. Києва в одиночному розряді.

BELENYUK111
Жан Беленюк вихованець дитячої юнацької спортивної школи боротьби та боксу Київської міської ради профспілок здобув для України першу золоту медаль Олімпійських ігор в Японії.

Слава герою!
Жан розпочинав свої перші борцівський кроки в залі боротьби на Подолі , привітаймо і директора ДЮСШ боротьби та боксу, заслуженого тренера України Миколу Олексійовича Мошковського .

170979631 2394408340705543 755745595884337346 n
Навчально-тренувальна робота ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник» Київської міськпрофради розпочинається зимою в закритих приміщеннях на веслувальних тренажерах «CONCEPT-2». Дотримуючись рекомендацій МОЗУ школа активно приймає участь в спортивно-масових заходах, а саме:

30 та 31 січня 2021 р. пройшов чемпіонат міста з веслування на ергометрах в місті Києві, Легкоатлетичний манеж, всього учасників змагань: 328 спортсменів, від ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник» прийняли участь 114 спортсменів 34% від загальної кількості учасників і це найбільший показник виступу в змаганнях.

23 та 27 лютого 2021 р. на чемпіонаті Світу з веслування на ергометрах в приміщеннях категорія юнаки до 19 років, дистанція 500м вихованець школи, Артем ЗАХАРОВ, виборов золото, також в категорії юнаки 12 років та молодші – вихованець школи, Ярослав ЗАХАРОВ, став п’ятиразовим рекордсменом Світу з веслування на ергометрах, а підготували хлопців тренери (батьки): Юрій Юрійович ЗАХАРОВ, Оксана Андріївна ЗАХАРОВА.

28 лютого 2021 року проходив міжнародний командний турнір з веслування на ергометрах в м. Маріуполі (режим онлайн) з 9 команд від ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник» в командному заліку: золото - 2 команди, срібло – 3 команди, в особистому заліку наші вихованці школи завоювали: золото – 2 вихованця, срібло – 2 вихованця, бронза – 1 вихованець.

В період з 31березня по 02 квітня 2021р. в м. Олешки (Херсонська область) проходили всеукраїнські змагання – Регата пам’яті президента ФАВУ В.Кохненка серед юніорів вихованець школи Ілля КІРЕЄВ за підсумками трьох гонок посів почесне 1 місце в класі човнів 1Х (одиночка) тренери: Корольов В.М., Яхнієнко О.В.170170915 3908742235871944 2657377452647252895 n
ПЕРША ОЛІМПІЙСЬКА ЛІЦЕНЗІЯ З ВЕСЛУВАННЯ АКАДЕМІЧНОГО !!! На європейській олімпійській кваліфікаційній регаті розігрувалися олімпійські ліцензії, регата проходила в м. Варезе (Італія) з 04 по 08 квітня 2021 року. Екіпаж з міста Києва LM2Х (двійка парна легка вага) Ігор ХМАРА (вихованець ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник»), Станіслав КОВАЛЬОВ здобули золото та отримали ліцензію для виступу на літніх Олімпійських іграх в Токіо. Вітаємо тренерів Сергія Костянтиновича ПРОДАН, Антона Сергійовича ПРОДАН, які самовіддано йшли пліч-о –пліч.170974761 952385515503659 4591139462281793116 n

ЖАН ЄІ 2На ІІ Європейських іграх які проходили 21-30 червня 2019 року у Мінську (Білорусь) Україна посіла 3 загальнокомандне місце серед 50 країн Європи. Українці можуть пишатися здобутками збірної. Ці десять днів наші спортсмени дарували неповторні моменти радості й гордості своїм співвітчизникам, перемагаючи на славу України.
В останній день Європейських ігор в категорії до 87 кг наш срібний призер Олімпійських Ігор-2016 в Ріо борець греко-римського стилю Жан Беленюк став чемпіоном Європейських ігор-2019 у ваговій категорії до 87 кг.
Жан вихованець ДЮСШ з боротьби та боксу, розпочинав свої перші борцівський кроки в залі боротьби на Подолі. Завдяки своїй наполегливій праці, досяг успіху на борцівському Олімпі.
Також, право представляти Україну на ІІ Європейських іграх завоював молодий борець, вихованець ДЮСШ – Майстер спорту України Ельмар Нуралієв.
Чудовий виступ українців на ІІ Європейських іграх є гарним фундаментом підготовки до Ігор ХХХІІ Олімпіади 2020 року в Токіо.
Ми вітаємо всіх спортсменів, які, завдяки своїй праці, домоглися успіху на цьому чемпіонаті. Бажаємо їм усім міцного здоров'я та успіхів у майбутньому!

ЖАН ЄІ

дюсша

IMG 211d8d94d7506d37166bff04275618c0 V1 червня 2019 р. Київська міська рада профспілок на Трухановому острові м.Києва на території дитячо-юнацької спортивної школи «Буревісник» провела спортивне свято «Тато, мама, я - спортивна сім’я», а також змагання з пляжного волейболу серед команд членських організацій Міськпрофради. В змаганнях взяли участь представники 8 профорганізацій міста, які не тільки представляли свої галузі чи підприємства, а й наполегливо виборювали перемогу.